Megszólalt Medvegyev az ENSZ háborús jóvátételi határozatával kapcsolatban

2022. november 15. 6:28
A volt orosz elnök szerint az angolszász hatalmak megpróbálnak jogalapot szerezni a jogellenesen lefoglalt orosz vagyon ellopásához.

Ahogy egy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, az ENSZ Közgyűlése hétfőn elfogadott határozatában szólított fel Oroszország felelősségre vonására, illetve háborús jóvátételi kötelezettsége megállapítására, amiért a nemzetközi jogot megsértve megtámadta Ukrajnát. A korábbi orosz elnök Telegram-csatornáján így reagált a határozatra:

„Következtetések:

1. Az angolszász hatalmak egyértelműen megpróbálnak jogalapot szerezni a jogellenesen lefoglalt orosz vagyon ellopásához.

2. Fogadják el ugyanezt a határozatot az USA teljes kártérítéséről Koreának, Vietnamnak, Iraknak, Jugoszláviának és az amerikaiak és a NATO más számos áldozatának okozott károkért.

3. Ellenkező esetben kijelenthető, hogy az ENSZ, mint a megbékélés fő nemzetközi intézménye egy gyötrelmes vég felé kezd el közeledni. Ez fájdalmas lesz az egész nemzetközi közösség számára, és mi ki fogunk maradni egy ilyen típusú »egyesült nemzetek« szövetségéből.”

Visszatért és nem kíméli Oroszország ellenlábasait - mi történik Dmitrij Medvegyevvel?

Olaf Scholz „májas-rajongó", Zelenszkij „agyát pszichoaktív anyagok károsították", „Ukrajna főbohóca" és olyan, mint Adolf Hitler , Lengyelország politikusai „lengyel külügyes degeneráltak" , a baltiaktól „Moszkva még az oxigént is el fogja zárni ", Ukrajna pedig „egy rakás őrült náci drogos" , amely, ha nem vigyáz, „elveszítheti állami szuverenitásának maradékát, és eltűnhet a világ térképéről ".

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / AFP

Összesen 254 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elmebetegek vagytok.

MAKE LOVE, NOT WAR! - ahogyan a művelt amerikai fiatal mondta volt, és azóta is mit csinálnak?
A történelemnek vége, ugye, most a fizika megy - nyers erők találkozása és még a kémia is benézhet. Pont fordítva mint a szerelemben, ahol kémiával kezdődik és némi fizika után történelem lesz.
De ezt kinek mondjuk? Putyin öreg, Biden még öregebb, Zelenszkij már zongorával is volt.
Evvan.

RENDTEREMTŐ HÁBORÚ!

Te sem leszel már hülyébb, jobbikdékás...

Szebb múltat!

Csak nem azt akarod mondani a magad terjedelmes módján, hogy a Koreának, Vietnamnak, Iraknak, Jugoszláviának és az amerikaiak és a NATO más számos áldozatának okozott károk nem a valóság részei?

Ne félj, az olyan ökrök, mint te, nem fogyogatnak el...

Komolyra fordítva a szót, sokkal inkább tűnik ez Ukrajna területén lejátszódó világháborúnak. Persze az ilyen hülyék , mint te nyalhatják még egy darabig az USA hátsóját, de az okosabbjaitok már Kína seggét keresik foglalkozási szempontból.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés