„Elnézést kérek, Ukrajnában nincsen demokrácia!” – Így fakadt ki Nógrádi György Ukrajna NATO-csatlakozási kérelmére (videó)

2022. október 6. 21:26
A biztonságpolitikai szakértő leszögezte, hogy Ukrajna nem lesz NATO-tag. Szerinte még az amerikai vezetés is elhatárolódott ettől, mert nem akarnak harmadik világháborút.

Új résszel jelentkezett az Ultrahang Kérdezzen Nógrádi Györgytől! című műsora. A műsorban a biztonságpolitikai szakértő kifejtette egy korábbi nyilatkozatára reflektálva, hogy a Krím szívkérdés, a Donbász pedig pénzkérdés. Hozzátette, hogy a Donbász Ukrajna ütőere, majd elmagyarázta a hallgatóknak, hogy 

nincs esélye annak, hogy Ukrajna NATO tag legyen.

„Elnézést kérek, ahhoz, hogy egy ország belépjen a NATO-ba, mi kell? Az, hogy az országban demokrácia legyen. Ukrajnában nincs. Az, hogy az országnak ne legyen a szomszédjával területi vitája. Van. Az ország ne álljon háborúban. Háborúban áll. Elnézést kérek, hány ország a 30 NATO-tagból támogatta most a belépést? Kilenc Kelet és Közép-európai állam. Balkáni országok, Románia, satöbbi. Nincs realitása. Az amerikai vezetés is elhatárolódott ettől, mert nem akarnak harmadik világháborút.”

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 116 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A mandiner alszik......ma az EP nagy többséggel az ukrajnai katonai jelenlét erősítése mellett foglalt állást....Itáliában október 21-23 között több békemozgalom, csatlakozva az Europa for Peace kezdeményezéséhez országos béketüntetést szervez. Az olasz mozgalmak hangsúlyozzák, hogy az olasz nép ellenzi az olaszok bevonását a háborúba, s követelik a béketárgyalások azonnali megkezdését.

A DK is azon gondolkodik, hogy csatlakozik ehhez a mozgalomhoz, már egyeztet a többi ellenzéki párttal, s terveik szerint a Kossuth térre szerveznek háborúellenes tüntetést, amelyen tiltakoznak a magyar nép háborúba történő bevonása ellen.

Ukrajna nem demokratikus, oligarchák vezetik élén a milliárdos Zelenszkijjel.
Ukrajna háborúban áll.
Ukrajna elnyomja a kisebbségeit.
Ukrajna beszüntette az ellenzéki médiát Tv-t újságokat, mindent.

Nem veszik fel! Az USA sem akarja.

Nézd már meg, hogy a törökök mióta nato tagok!

Zelenszkij az USA bábja.

Nekem is, bár a nicknevekre nem figyelek. Majd jelentkezel. Mibe fogadunk?

Téged pedig az óvodába se.

Ha tudnád megtennéd?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés