Orosz lap: Soros tervei szerint írták újra a történelmet a négy annektált megyében

2022. október 04. 09:15

A Duma elnöke szerint „elfeledtették a kultúrát és a tradicionális értékeket” az ott élőkkel.

2022. október 04. 09:15
null

Az Állami Duma három olvasatban is jóváhagyta hétfőn a donyecki és a luhanszki népköztársaságok valamint Herszon és Zaporozsje megye visszacsatolását – számolt be az rg.ru.

A cikk idézte Vjacseszlav Vologyinnak, a Duma elnökének beszédét, amelyben kijelentette: „Ott jogok és szabadságjogok sérültek, elvették az emberektől a lehetőséget, hogy anyanyelvükön beszélhessenek és hitüket megvallhassák.

Mindezen keresztülmentek ezek az emberek, az Orosz Föderáció állampolgárai, honfitársaink, akik ezen a négy területen élnek” – írta a Rosszijszkaja Gazeta.

Kapcsolódó:

Az orosz parlament alsóháza megszavazta a négy ukrajnai régió annektálását

Az Állami Duma egyhangú döntést hozott. Bővebben...

Nyitókép: Fabrice Coffrini / AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. október 04. 17:18
Na! Az ő anyjának kellett volna az abortusz!
ericco
2022. október 04. 13:08
"Mutual Defense Assistance Agreement" Ahogy a neveben is all, egyezseg es nem szovetseg. Fegyverszallitasrol es kikepzesrol szolo egyezseg (ilyen van az USA es Ukrajna kozott is), de nincs benne olyan kitetel, mint pl. a NATO 5-os cikkelye.
Secnir
2022. október 04. 11:46
való igaz, az orosz propaganda még nem játszotta ki a soros-kártyát. :D eszemfaszom megáll, komolyan, egy kilencvenakárhány éves öregemberre fogják, hogy miatta van a háború meg az annexió, meg hogy kötelező nyelv ukrajnában az ukrán :D akkor az, hogy magyarországon a magyar nyelv a kötelező, csak magyarul lehet tanulni állami iskolában, és csak magyarul lehet ügyet intézni a kormányhivatalokban, az is soros műve? :D
III. Öreg Banya
2022. október 04. 11:17
Két hasbarás is tolja itt nagyban a hülyeségét, ne figyeljetek oda rájuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik