Ébredj a kómádból, Európa! Több szankciót! Több fegyvert!

2022. október 03. 12:24

Tovább az önvédelem útján!

2022. október 03. 12:24
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert

„Mióta Donald Trump feladta az amerikai impériumot, és visszavonult a belpolitikába, hogy az Unió és a Konföderáció háborúját a kultúrharc révén újra felszítsa, Európa államai megszállottan fegyverkeznek, hogy megvédjék magukat, mert az amerikaiak nem védik meg őket többé. Miként várható el olyan államoktól, amelyek százmillió dollárokat költenek fegyverekre meg katonák kiképzésére, hogy az őket fenyegető hatalommal tovább kereskedjenek, amikor az épp lerohanja a szomszédjukat, melynek biztonságát nemzetközi egyezmények garantálják? Aki így tesz, azt nyomorult baleknak hívják. Európa jövője: erőegyensúly vagy behódolás. Tovább az önvédelem útján! Ébredj a kómádból, Európa! Több szankciót! Több fegyvert!”

Nyitókép: Pixabay

Kapcsolódó cikkek

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2022. október 05. 23:05
Te elmebeteg. Elküldenélek Ukrajnába harcolni az oroszok ellen, ott járna a pofád.
Hydra Esus
2022. október 03. 23:46
Nyomorult féreg.
Sulammit
2022. október 03. 23:45
Ész helyett zsír költözött abba a degenerált fejedbe.
Lilyana
2022. október 03. 20:57
Ennek az agya megbuggyant, de lehet, hogy sosem volt egészséges. Gondolkodás sose jellemezte, csak dühödt ordibálás, nagyon nincs a helyén! Orráig nem lát el! Ez a sok barom hogy gondolhatja, hogy a szankciókra majd azt mondja Oroszország, na jó, akkor nem háborúzok, nyerjen Amerika. Ha sarokba szorítják, max. odavág egy atombombát, azt aki bújt, aki nem, annyi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik