Ébredj a kómádból, Európa! Több szankciót! Több fegyvert!

2022. október 3. 12:24

Puzsér Róbert
Facebook
Tovább az önvédelem útján!

„Mióta Donald Trump feladta az amerikai impériumot, és visszavonult a belpolitikába, hogy az Unió és a Konföderáció háborúját a kultúrharc révén újra felszítsa, Európa államai megszállottan fegyverkeznek, hogy megvédjék magukat, mert az amerikaiak nem védik meg őket többé. Miként várható el olyan államoktól, amelyek százmillió dollárokat költenek fegyverekre meg katonák kiképzésére, hogy az őket fenyegető hatalommal tovább kereskedjenek, amikor az épp lerohanja a szomszédjukat, melynek biztonságát nemzetközi egyezmények garantálják? Aki így tesz, azt nyomorult baleknak hívják. Európa jövője: erőegyensúly vagy behódolás. Tovább az önvédelem útján! Ébredj a kómádból, Európa! Több szankciót! Több fegyvert!”

Nyitókép: Pixabay

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 132 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Eldönthetetlen, hogy mi volt Puzsér szándéka ("a királynőt megölni nem kell félnetek..."), de az tény, hogy a baloldal kimondottan véresszájúvá vált. Elég hosszú utat tettek meg a "give peace a chance" óta.

Puzsér nem érti: úgy segíts a másikon, hogy magad bajba ne kerülj! A nagypofájú, öntelt Puzsér menjen a jófenébe, s ott faggyon meg, ha akar.

A nemzetközi egyezmények nagyjából "az erősebb kutya" mentén vannak megszabva. Az erősebb kutya számára az országhatárok nem sérthetetlenek, például kiszakíthatja Koszovót Szerbiából, vagy agresszor módjára megtámadhatja Afganisztánt.
Nem véletlen, hogy az erősebb kutya szoros szövetségesein kívül a többi ország már nem szavazta meg a szankciókat. Se.
Mivel minden törvény és egyezmény annyit ér, amennyire be lehet tartatni, innen látszik, hogy az ENSZ határozatai és a nemzetközi szerződések se érnek többet a papírnál, amire kinyomtatták azokat.

Az amerikaiak egyszer már felépítették a fő ellenségüket:
„Hasznos idióták” – mondta Lenin elvtárs azokra a nyugati kapitalizmusban élőkre, akik segítették a kommunisták hatalmát, terjeszkedését.
A legnagyobb méretű segítség az úgynevezett „Lend-Lease” (Kölcsönzés-bérbeadás) program volt az Egyesült Államok részéről.
Az amerikaiak a Lend-Lease keretében 1943-45 között az alábbiakat szállították a szovjeteknek:

Repülőgép 14,795 darab
Páncélos 7,056 darab
Jeep-ek 51,503 darab
Teherautó 375,883 darab
Motorkerékpár 35,170 darab
Löveg 8,218 darab
Golyószóró 131,633 darab
Vasúti kocsi 11,155 darab
Lokomotív 1,981 darab
Katonai bakancs 15,417,000 pár
és még sok egyéb.

Ész helyett zsír költözött abba a degenerált fejedbe.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés