Deutsch: A baloldal 12 év alatt 3, Magyarországot rágalmazó EP-jelentést tudott összehozni

2022. szeptember 22. 12:11
„A Fidesz viszont négy 2/3-os választási győzelmet!” – tette hozzá az EP-képviselő.

Korábban beszámoltunk róla, hogy az Európai Parlament megszavazta a magyar jogállamisági jelentést. Gwendoline Delbos-Corfield jelentését 433 támogató szavazattal, 123 ellenzővel, 28 tartózkodóval fogadta el az intézmény.

Varga Judit nemrégiben úgy fogalmazott„Tavares után Sargentini, Sargentini után Gwendoline Delbos-Corfield vette át a jogállamisági rendőr szerepét” – utalva ezzel a három jelentésre.

A baloldal 12 év alatt 3, Magyarországot rágalmazó EP-jelentést tudott összehozni, a Fidesz viszont négy 2/3-os választási győzelmet!

reagált a jelentés elfogadására Deutch Tamás fideszes EP-képviselő.

Nyitóképen Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője. Fotó: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak egyszerűen 2022. szeptember 22. 11:26
18
- Hi Geri! Feri was looking for you!
- Feri who?
- Whose dick you just blew!

Ennek az eredetije:

- Hi Kóté Lili! Zsolti & dr. Rákosfalvy was looking for you!
- Zsolti who?
- Whose dick you just blew!

Kenőpénz elfogadásának és bűnözők segítésének vádjával halálra ítélték a volt igazságügyi minisztert Kínában, de az ítéletet két évre felfüggesztették - jelentette csütörtökön a kínai állami televízió. Hszi Csin-ping elnök 2012-es hatalomra lépésével kezdetét vette a vezető tisztségviselők korrupciója elleni harc, a 67 éves Fu Cseng-hua esete a legutóbbi a hosszú sorban. Fu bűnösnek vallotta magát abban, hogy visszaélt hatalmával miniszterként, valamint 2005 és 2021 között a kínai főváros rendőri vezetőjeként, amikor segített fivérének és másoknak "bűnös tevékenységük elrejtésében" - jelentette hírportálján a CCTV kínai állami televízió. Cserébe Fu pénzt és vagyontárgyakat kapott 117 millió jüan (6,8 milliárd forint) értékben - írta júliusban a China Daily című állami újság. Sem a csütörtöki híradás, sem a korábbi jelentések nem közölték, milyen bűncselekmények elkövetésével vádolták a volt miniszter fivérét, Fu Vej-huát. A felfüggesztett halálbüntetést általában hosszú börtönbüntetésre változtatják, ha úgy ítélik, az elítélt megváltozott. Fu esetében életfogytig tartó börtön lehet az ítélet feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül - közölte a CCTV.
(MTI)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés