Közös képpel búcsúzik a királynőtől a honvédelmi miniszter

2022. szeptember 8. 21:39
Szalay-Bobrovniczky Kristóf londoni magyar nagykövetként találkozott korábban II. Erzsébettel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter közösségi oldalán búcsúzott II. Erzsébet brit királynőtől. A tárcavezető azt írta, londoni magyar nagyköveti időszaka legmeghatározóbb és legmegtisztelőbb élményei a II. Erzsébet brit királynővel való találkozásai voltak.

Egy példátlan uralkodót vesztett el ma a világ. Osztozom a család és a nemzet fájdalmában. May you rest in peace, Your Majesty”

– írta.

Nyitókép: Ben Stansall / AFP

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

2/3!

Völner Pál elismerte a vagyonzár tényét. Közölte: Történelemkönyvekben fordul elő olyan, hogy családtagokat büntettek meg, ítélet nélkül. Mint mondta, családjának minden vagyona igazolt, legális jövedelemből származik, ám ezt nem vizsgálták. Elmondta azt is, családja vagyonzárral érintett tagjai jogorvoslatot kértek, ahogyan ő is, mivel olyan vagyonelemekről is szó van, amelyek jóval a gyanúsításban szereplő elkövetési időszak előtt kerültek a tulajdonukba. Például a vele nem egy háztartásban élő fiának autóját is trélerrel szállították el. Hozzátette, érthetetlen, hogy az ügyben semmilyen módon nem érintett gyerekei miért nem használhatják a saját autójukat. Papp Gábor, a 83 millió forint kenőpénz átvételével gyanúsított volt államtitkár védője elmondta, felülbírálati indítvánnyal élt az intézkedéssel szemben.

Nem mindennapi emléke a királynőről. Szép emlék, jó emlék.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés