Orbánék letettek a támogatásokról szóló megállapodásról, és már előre uszítanak az EU ellen

2022. augusztus 18. 18:59

Lendvai Ildikó
Facebook
Hát csoda, hogy ismét 400 forint fölött jár az euró?

„Ha esetleg valaki azt hinné, hogy csak anyagi bajaink vannak (infláció, rezsi, forint), hát téved. Mindeközben férj és feleség osztozik egymással magas bírósági pozíciókon, hogy a szakmai testület véleményére fütyülve olyan bírót (a feleséget) nevezzenek ki a Fővárosi Ítélőtábla választási, személyiségjogi és egyéb ügyekben döntő kollégiumának élére, aki az elvárások szerint majd »megbízható« bíróra szignálhatja ki a kormány számára kényes ügyeket. Ha valakinek nem tetszik, forduljon a Kúriához. Amelyet a férj elnököl. Ki van ez találva, kérem.

Az a Nyugat- és Európa-ellenes hadüzenet viszont, amit Kövér előadott a »türk és hun tudatú népek« rendezvényén, a Kurultájon a Nyugat »szellemi bérgyilkosairól«, az vagy nagyon nincs kitalálva épp az uniós pénzekről folyó tárgyalások idején, vagy ennél rosszabb a helyzet. Ez esetben Orbánék már letettek a támogatásokról szóló megállapodásról, és már előre uszítanak az egyre gyakrabban megköpködött EU ellen.

Hát csoda, hogy ismét 400 forint fölött jár az euró? A piac kezdi beárazni, hogy talán nem is jön pénz kihúzni a költségvetést (és minket) a slamasztikából. Vagyis anyagi bajaink nagyon is összefüggenek demokratikus bajainkkal.”

Nyitófotó: Facebook

Összesen 179 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Normális embert nem kell uszítani az EU ellen. Már a világ gonosz bohócai egy ideje.

a magyar fuggetlenseg nem elado!
nem fognak penzzel nekik tetszo politikai valtozasokat kieroszakolni

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés