Most az amerikaiaknak volt igaza, ezt be kell látni

2022. augusztus 18. 09:06

Ha az USA nem amortizálja le a hitelét Irak kapcsán, akkor nem vagyok ennyire szkeptikus.

2022. augusztus 18. 09:06
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Részben azért nem hittem el, hogy lesz invázió, mert az ukrán kontaktjaim szinte egységesen mondták, hogy nem lesz. Gondoltam ők csak tudjak. A NATO-ból jött, és egy a Kreml-hez közel álló forrásból, hogy tényleg támadnak az oroszok. Amit az orosz forrás mondott, igazán ijesztő egyébkent, már akkor, hetekkel feb 24 előtt mondta, hogy Ukrajnát semmiképpen sem engedik el, ha kell, kő kövön nem marad.

Ha az USA nem amortizálja le a hitelét Irak kapcsán, akkor nem vagyok ennyire szkeptikus. Most az amerikaiaknak volt igaza, ezt be kell látni.”

Nyitókép: STR / PRESS-SERVICE OF COMMANDER-IN-CHIEF OF THE UKRAINIAN ARMED FORCES / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OobOdoO
2022. augusztus 18. 20:25
Nem értem ezt a nagy csodálkozást. Tudták az ukránok, hogy a tűzzel játszanak ? Tudták. Elég meghallgatni az idióta Aresztovicsot a youtubeon ahogy arról beszél, pár éve, hogy az amit csinálnak tutira háborúhoz vezet, de majd Kijev környékén megállítják az orosz csapatokat ... Azt felejtette ki a történetből, hogy ez azt jelenti, hogy az ország teljes egésze már háborús terület. Az oroszok még nincsenek Kijevnél, akkor meg mire a vinnyogás. Hogyan győznének Kijevnél, ha az ellen még nincs is ott ? Örülniük kéne, minden terv szerint halad.
Sven
2022. augusztus 18. 18:52
Miben volt igaza az amerikaiaknak? Abban, hogy amit a Kreml közeli kontakt mond, annak jobb, ha hiszel? Akkor tehát az orosznak volt igaza.
Csillagrombolo
2022. augusztus 18. 18:42
A fantasztikus USA...legyen porrá :)) Az persze megint dicséretes, hogy NATO végül is egyenlő az USA-VAL, és így ez a korrupt terror szervezet 6 millió ártatlan embert ölt meg, például Afganisztánban 147 ezer, aztán úgy hozzák fel most az Ukránoknál már mindenki meghalt...de majd mi finanszírozzuk az újjáépítést, amire remélem már Zselé a pokolból tud csak online betekinteni, hogy miről maradt le ő mint népírtó :P Ceausescu már kezd irigykedni rá :}
Akitlosz
2022. augusztus 18. 16:32
2013-ban mit mondtak a kontaktjai? Lesz puccs Ukrajnában? Ezt az egész szappanoperát Amerika írja, Oroszország kényszerpályán van, néha lépnie kell, ha nem akar még nagyobbat szívni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik