Kétszer is megütötte a lottón a főnyereményt rövid időn belül egy amerikai férfi

2022. augusztus 15. 21:04

Teljesen véletlenszerűen választotta mindkét esetben a számokat.

2022. augusztus 15. 21:04
null

Duane Ketterman villanyszerelő Delaware államban, akinek rendszeresen akad munkája a szomszédos Marylandben, ahol általában lottószelvényt is vásárol.  A férfi két hónapon belül kétszer is megütötte a főnyereményt.

Először július elején érte szerencse, amikor 18 ezer dollárt (mintegy 7 millió forintot) nyert az egyik lottójátékon, majd múlt hétvégén családjával nyaralni volt Marylandben, és újra próbát tett, aminek a gyümölcse több mint 30 ezer dollár (11,5 millió forint) lett.

Ketterman azt mondta, első alkalommal sem akarta elhinni szerencséjét, de amikor másodszor is nyert, egyszerűen szóhoz sem jutott.

Közölte:

teljesen véletlenszerűen szokta választani a számokat.

Hozzátette, még nincs terve arra, hogy mihez kezd a váratlanul ölébe hullott nagyobb összeggel.(MTI)

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Kapcsolódó cikkek

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oliverkov
2022. augusztus 16. 14:08
És miután a főnyeremény kétszer is megütötte, fölállt a földről és ő is megütötte 2 x a főnyereményt. Így aztán döntetlen lett az eredmény. Bulvár szinten szerintem ez jobban hanzik! :)
lutra
2022. augusztus 16. 07:22
A kis nyereményekből következik, hogy viszonylag nagy esélye volt nyerni. Persze így is szuper, de azért érdekes lenne tudni az esélyeket. Mert pl. ötöslottón az első héten is 100 millió az öttalálatos, na de kb. 1 a 43millióhoz az esély.
Akitlosz
2022. augusztus 16. 00:20
18 ezer dollár a főnyeremény az amerikai lottón? Ebben a történetben valami nagyon nem stimmel. Rákerestem hirtelen az amerikai lottóra, s az első találat szerint éppen 82 millió dollár a főnyeremény. Valószínűleg már megint a cikkcímadó ember hazudozik szándékosan.
kirishitan
2022. augusztus 15. 23:08
Mi itthon megütöttük a hatost a lottón. 3000 eur. Nem sok, de most már én is játszom. Csak mértékkel. Kettő kombináció hetente. Új gumik az autóra, szárítógép a ruhákra, tartalékba étel, ruha a többi pénz tartalékba. Kaszinó-kapitalizmus. A kemény munkából nem lehet meggazdagodni. Sose lehetett. Megélni, meg lehet. Csak lazán. Erre próbáltam rámutatni a Hide the pain Harold esetében. Nem a munka és szorgalom a leglényegesebb hanem a szerencse, azaz jó időben lenni a jó helyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik