Jakab Péter kilép a Jobbikból

2022. augusztus 11. 17:51

„A Jobbik feladhatja, én soha! Vesszen a kormány, győzzön a nép!” – írta Gyöngyösi Mártonnak címezve Facebook-oldalán Jakab.

2022. augusztus 11. 17:51
null

Jakab Péter hivatalos közösségi oldalán reagált Gyöngyösi Márton neki címzett levelére, amelyben egyúttal a Jobbikból való kilépését is bejelentette. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Jobbik jelenlegi elnöke súlyos szavakkal illette Jakabot, posztjában többek között azt írta: 

Jakab válasza sem késett sokat, Facebook-bejegyzését a következő szavakkal zárta: „Kedves Marci, az utolsó kívánságodat ennek megfelelően teljesítem. Választok. Ezennel kilépek a Jobbikból, független képviselőként pedig maradok a nép pártján pont úgy, ahogy eddig: nyersen, karcosan, de mindig őszintén.”

Kapcsolódó cikkek:

Így reagált a Jobbik Jakab Péter lemondására 

A párt közleménye szerint hamarosan kiderül, hogy Jakab „a nép, vagy a »lé pártján« kíván politizálni a továbbiakban”. Bővebben...

A párt közleménye szerint hamarosan kiderül, hogy Jakab „a nép, vagy a »lé pártján« kíván politizálni a továbbiakban”.

Potocskáné: Az lenne tisztességes, ha Jakab Péter visszaadná mandátumát

A Jobbik elnökhelyettese az ATV-n kommentálta a hírt, miszerint a bukott pártelnök kilép a Jobbikból. Bővebben...

A Jobbik elnökhelyettese az ATV-n kommentálta a hírt, miszerint a bukott pártelnök kilép a Jobbikból.

Szolnoki Jobbik elnöke: Jakab Péter egy mandátumtolvaj

Beindult a lavina, miután Jakab Péter, az egykori miniszterelnök-jelölt, majd pártelnök, majd frakcióvezető bejelentette: kilép a pártból. Bővebben...

Beindult a lavina, miután Jakab Péter, az egykori miniszterelnök-jelölt, majd pártelnök, majd frakcióvezető bejelentette: kilép a pártból.

Nyitókép: Ficsor Márton

Kapcsolódó cikkek

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csak egyszerűen
2022. augusztus 12. 07:13
"a nép pártján" Jó, de melyik népén? Bár, egyik nép sem csak abból a rétegből áll, akikhez ő szokott szólni.
luisbathhelena
2022. augusztus 12. 04:19
A Szent Korona előtt tett eskuk fényében különösen undorító az a kocsmapolitika amit csinálnak egytől egyig, beleertve a DK alfeleben való feloldodast. A DK legalább őszintén gyűlöl mindent ami magyar. Ezeket már csak a frakciopenz érdekli 4 évig aztán ennyi volt...
tetx
2022. augusztus 11. 23:10
Amúgy nem lepődnék meg, ha tavasszal valami bulvárból derülne ki, hogy a mamuszos dobta a lúzer prolizert. Ha valahogy a jobbik eléri, hogy lemondjon a mandátumról, akkor tényleg semmilye nem marad neki.
SigSauer
2022. augusztus 11. 21:34
Dehogy adja vissza! Sose lesz neki másik! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik