Így reagált a Jobbik Jakab Péter lemondására

2022. augusztus 11. 20:22

A párt közleménye szerint hamarosan kiderül, hogy Jakab „a nép, vagy a »lé pártján« kíván politizálni a továbbiakban”.

2022. augusztus 11. 20:22
null

A Jobbik Magyarországért Mozgalom „meglepődöttség nélkül, de sajnálattal” vette tudomásul Jakab Péter és tanácsadója távozását – áll a párt csütörtök esti közleményében. Hangsúlyozzák: az utolsó pillanatig nyitva állt a lehetőség az együttműködésre, ám ehelyett ők a szakítást választották. Úgy fogalmaznak, Jakab Péter számára

MInt ismert, kevéssel korábban jelentette be közösségi oldalán Jakab Péter, hogy kilép a Jobbikból és a párt országgyűlési képviselőcsoportjából.    

A politikus 2019-től volt a párt frakcióvezetője, 2020-tól pedig a Jobbik elnöke. Mindkét tisztséget idén nyárig töltötte be.

(MTI) 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2022. augusztus 12. 06:31
Kellene hozni egy szabályt, hogy a listán bejutott képviselők mandátuma a pártjukat illeti ha távoznak a pártból.
Nehidd El
2022. augusztus 11. 23:23
--
Nehidd El
2022. augusztus 11. 23:22
A Jobbik úgy fogalmaz, "Jakab Péter számára képviselői mandátumának visszaadása lesz az igazi próbája annak, hogy ő valójában a nép pártján, vagy csak a "lé pártján" kíván politizálni a továbbiakban”. A kérdés tehát konkrétan az, hogy továbbra is csak a lé pártján politizál-e, mint a többi frakciótag.
Orange79
2022. augusztus 11. 22:01
Azert arra kivancsi lennek, hogy akik ezekre a szerencsetlen kretenekre szavaztak azok megis mire szamitottak??! Ahogy ott alltak kezenfogva, Klari, Jakob, makizaj, fegyor, kamugeri...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!