Szolnoki Jobbik elnöke: Jakab Péter egy mandátumtolvaj

2022. augusztus 11. 20:03

Beindult a lavina, miután Jakab Péter, az egykori miniszterelnök-jelölt, majd pártelnök, majd frakcióvezető bejelentette: kilép a pártból.

2022. augusztus 11. 20:03
null

A Jobbik szolnoki elnöke, Szotyori-Lázár Zoltán sem hagyta szó nélkül Jakab Péter azon bejelentését, hogy kilép a pártból, mint Szotyori-Lázár írja, „egy önmagát mártírként lefestő Facebook-bejegyzésben”.

„Mandátumát – micsoda meglepetés! – nem adja vissza a jobbikos közösségnek” – írja közösségi oldalán Szotyori-Lázár, majd azzal folytatja:

De nézzük meg, hogyan vélekedett 2020-ban még egy másik Jakab Péter az akkor a Jobbikból kilépő Varga-Damm Andreáról és Sneider Tamásról és arról, hogy nem adták vissza a mandátumukat:

Majd ezután Jakab Péter saját szavait idézi:

Na, látja, ha valamiért, akkor a mandátumért vérzik a szívem. Hiszen nagyon sok kipróbált vidéki harcostársunk állna készen, hogy az első sorban, friss erőként küzdjön a rezsim ellen.

Akik nem adják vissza a mandátumot, ezeket a harcostársakat veszik semmibe. Ez sokkal jobban bánt, mint az, hogy kevesebb pénzből gazdálkodunk.

Ahhoz már hozzászoktunk, hiszen az Állami Számvevőszék évek óta elveszi a pénzünket. Vegye. A hitünket nem tudja. Az ugyanis pénzben nem mérhető."

Péter! Nem kéne azt a mandátumot mégiscsak visszaadni?”

– tette fel a kérdést bejegyzésében a szolnoki jobbikos. 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kapcsolódó cikkek

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anaconda
2022. augusztus 12. 20:17
Akkor miből venne parizert, meg mamuszt?
Box Hill
2022. augusztus 12. 16:12
Mennyire demokratikus az a választási rendszer, ami megengedi, hogy valaki egy bizonyos programmal bekerüljön a parlamentbe, majd azt a programot megtagadva, ottmaradhat?
Burmin
2022. augusztus 12. 11:06
Szotyori is egy faszkalap...
Scio
2022. augusztus 12. 09:17
Dehogy adja vissza a mandátumát! Telhetetlen a mamusz étvágya...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik