Amennyiben Biden nem ért egyet Pelosi tajvani látogatásával, akkor mit keresnek majd amerikai repülőgép-hordozók a térségben?

2022. augusztus 2. 12:14

Hont András
Facebook
Tényleg nem értem.

„Amennyiben Biden nem ért egyet Pelosi tajvani látogatásával, akkor mit keresnek majd amerikai repülőgép-hordozók a térségben, amelyek felvonulását elvben nem a képviselőház elnökének érkezése indokolja? Tényleg nem értem. Mert azt se lehet mondani, hogy az ukrán-orosz-háború árnyékában intézik el a nézeteltéréseiket, mert az kábé olyan, mintha egy Tom és Jerry-jelenet »árnyékában« csapna össze King Kong és Godzilla.”

Nyitókép: Youtube

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kína törvényeiben benne van az, hogy Tajvan Kína része, és hogy az egyesítést békés úton akarják megoldani. Az Usa minden lépése, ami arra utal, hogy Tajvant önálló államként kezeli, csak közelebb sodorja a háborúhoz Tajvant, amit Tajvan egész egyszerűen nem nyerhet meg.

Lényegében ugyanaz fog történni, mint Ukrajnában, azzal a különbséggel, hogy Tajvan sokszorta kisebb, ezért sokkal gyorsabban el lehet foglalni.

Mit keresnek ott......hát az USA határait védik......
Az USA úgy bánik a föld vizeivel, mintha mind a saját beltengere lenne. Felháborító!!!!!!

A kínaiak hasonló rakétarendszert telepítettek a Dél-kínai-Kelet-kínai tengeri partok mentén, mint amilyen Ukrajnának van Odessza környékén. Amivel kilőtték az oroszok legnagyobb Fekete tengeri hajóját, a Moszkvát.

Ezen kívül nem elhanyagolható a légierejük sem.

Ezen kívül gőzerővel építik a saját tengeri flottájukat.

Ezen kívül van atombombájuk is.

Ugyanakkora, ha nem nagyobb hiba lenne a kínaiak képességét és elszántságát lebecsülni Tajvant illetően, mint Oroszországét Ukrajna tekintetében.

Sehogy. Blokád alá vonják a szigetet, és várnak amíg elfogy az élelem. Közben a világ elkezd újra golyós számológéppel számolni, és az autógyártás is visszatér a 60-as évekbe. Chip ugyanis nem lesz.

Pont ezért írom. Ha blokád alá kerülnek, akkor a világ szívni fog.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés