Kevesebbet fürödhetnek a magyarok

2022. július 04. 18:43

Valósággá vált a Fidesz hazugsága. Hazudtak éjjel. Hazudtak nappal. Hazugságokkal nyerték meg a választást.

2022. július 04. 18:43
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„1 millió forintos díjért sem tudta senki bemutatni, hogy én valaha is olyat mondtam volna, mint amit most a hatóságok valóban megtettek.

Beváltotta saját hazugságát a Fidesz – a magyaroknak kevesebbet szabad fürödniük a Budapest környékén bevezetett vízkorlátozások miatt az alábbi településeken: Csobánka, Pilisszentiván, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pilisszentkereszt, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Pilisszántó és Üröm.

A választási kampányban engem vádoltak azzal, hogy megszüntetném a rezsicsökkentést. Azt is hazudták, hogy én olyat mondtam volna, hogy fürödjenek kevesebbet a magyarok.

Hazudtak éjjel. Hazudtak nappal. Hazugságokkal nyerték meg a választást.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Kapcsolódó cikkek

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
airwolf
2022. július 07. 12:26
Péter ha a magyar helyesírás szabályai szerint írom a nevedet kiadja mi lettél valójában. ZAJ.
ujujuj
2022. július 06. 10:07
Valaki mondja már meg ennek a fasznak, hogy ez már szánalmas, amit művel. A választásnak vége. Elvesztette. Mosta a néhány településen - valós vízhiány miatt, nem pedig népnevelő jóemberkedésből - bevezetett vízkorlátozásokra ráhúzni, hogy ez a rezsicsökkentés vége... Szánalom, csicskagyász. És a cselekvőképesség hiányának a biztos jele.
KBA98
2022. július 05. 19:18
te egy barom is vagy meg nagyon aljas is! A hazugságok tömkelegéről nem is beszélve! Ti nem fürödjetek, majd csak akkor, ha tudtok esőt is csinálni!
vasjozsi
2022. július 05. 16:39
Mi is az aljas bolsevik politika? Vádold meg az ellenfeledet azzal, amit te műveltél. Hogy is volt Fletó "igazság" beszédjében: "Hazudtunk nappal éjjel meg este" Mit is mond ez a tetves félkegyelmű makizaj: "Valósággá vált a Fidesz hazugsága. Hazudtak éjjel. Hazudtak nappal. Hazugságokkal nyerték meg a választást." Mintha lenne némi áthallás!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik