Lendvai Ildikó: Horn Gyula testesítette meg a modernséget

2022. július 04. 14:28

A volt MSZP-elnök szerint ez annak ellenére igaz, hogy Horn Gyulának pártállami múltja volt.

2022. július 04. 14:28
null

Lendvai Ildikó a Hírklikk Mélyvíz című műsorában vendégeskedett, ahol arról beszélt, hogy a napokban tartottak konferenciát Horn Gyula emlékére, a műsorban pedig megkérdezték, mi az aktualitása a volt MSZP-vezetőnek? 

„Ez volt a legfontosabb kérdés, amit a konferencián körül kellett járnunk. Természetesen van helye a tisztelgésnek is, miután kilencvenedik születésnapja alkalmából ez egy szép kerek jubileum. De Horn Gyula köszöni szépen, szobra már van, nem kell szavakból építeni mellé egy másikat. Inkább azt kell megnézni, hogy mi aktuális az örökségéből” – válaszolta az MSZP volt elnöke.

Horn Gyula testesítette meg – pártállami múlt ide, vagy oda – a modernséget”

– fogalmazott a műsorban Lendvai. 

Ellenzék és a választási vereség

Az MSZP volt elnöke a műsorban arról is beszélt: attól tart, hogy mostanában az ellenzék egésze mintha kezdene átesni a ló túloldalára. 

Mintha a választási vereségből azt a következtetést vonná(n)k le, hogy most már csak a megélhetési kérdésekről szabad beszélni, mert az úgynevezett kisemberek csak erre kíváncsiak.

Persze kell ezzel is foglalkozni, de az MSZP-nek az is a történelmi hivatása, már csak a Horn-korszak miatt is, hogy rávilágítsanak, ez összefügg a demokrácia kérdésével és az európaisággal is” – fogalmazott.

Nyitókép: KlikkTV

Kapcsolódó cikkek

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferry63
2022. július 06. 13:21
Te hülye szenilis , vén banya , mennyi hülyeséget tudsz összehordani! Huzzál El a jó büdös picsába!
pipa89
2022. július 05. 14:23
Ildikó, na ne már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobóka
2022. július 05. 11:12
Corvus 2022. július 4. Ahol Horn Gyula testesitette meg a modernséget ott Lendvai a női szépséget. Abban a mesében pedig Gyurcsány volt az "igazmondó juhászlegény" Figyelmedbe ajánlom, baráti alapon, hogy nézd meg a ATV-ben az ŐsMagyar Gy. és L. Ildi ( sanyi tibor még nemissszom társának - szívmelegítő enyelgését ) Páratlan rendezői bravúr kápráztató kivitelezésében !
hetediknap
2022. július 05. 09:20
Modernséget ? Pufajkával és dobtárossal ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik