33 millió dollárért árulja amerikai luxusvilláját Gattyán György

2022. június 28. 13:05

Hét hálószoba, tíz fürdőszoba, hét hálószobás, 13 800 négyzetméternyi lakótér.

2022. június 28. 13:05
null

Nagy ingatlanüzletekbe fogott az elmúlt időkben Gattyán György – derül ki az amerikai ingatlanokkal foglalkozó Dirt cikkéből. A pornóbizniszből meggazdagodott vállalkozó tavaly 26,4 millió dollárért eladta a Beverly Hills Flats negyedben lévő pazar kúriáját. Magyarország egyik legvagyonosabb embere most a másik Los Angeles-i kúriáját hirdette meg, amely a Beverly Hills feletti hegyekben a Beverly Parkban található. Gattyán kilenc éve 24 millió dollárt fizetett egy ingatlanfejlesztőnek, most 33 millió dollárt szeretne kapni az 1992-ben épült, fehér neoklasszicista stílusú épületért, amely 2001 és 2012 között Martin Lawrence komikusszínészé volt. 

A luxusvilla hét hálószobás, tíz fürdőszobás főépülettel rendelkezik, amely valamivel több mint 13 800 négyzetméternyi lakóteret foglal magába két szinten. A további építmények közé tartozik egy ezer négyzetméteres vendégház, amely jelenleg edzőteremként szolgál, valamint egy négy autót befogadni képes, az X-alakú ház oldalában diszkréten elrejtett garázs.

A palotaszerű építmény zárt, 2,2 hektárnyi telken terül el, az utcától egy park és egy macskaköves autóút választja el. A főépületben egy oszlopcsarnok van, amelyet egy oroszlánszoborpár őriz. A magasba törő dupla bejárati ajtó a díszes belső terekbe nyílik, amelyekben gazdag keményfapadló, csillárok találhatók. A villa része a márványpadlóval díszített előcsarnok, a kovácsoltvas kanyargós lépcső, valamint a kandallós nappali és a faburkolatos étkező. A fürdőszobák is luxusfelszereltséggel, például szaunával, gőzfürdővel és áztató káddal vannak ellátva.

Van játékszoba, borospince és mozi, a flancos kényelem folytatódik a szabadban, ápolt pázsit, medence, teniszpálya szolgálja az ott lakók kényelmét.

 

(Fotók: dirt.com)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. június 29. 08:59
.....én a lányokkal együtt adnék ajánlatot...
Báthory Ödönke
2022. június 28. 21:31
Azért a dolognak van egy rettenetes része. Nem én...
Csányi Gyuri
2022. június 28. 21:23
Gagyi.
amca
2022. június 28. 16:47
Sic transit gloria mundi. Csörcsil nevű mondta: A vég kezdete.. Esetleg csak a kezdet vége.. Qurcsány is így kezdte Hunnia leggazdagabb embere vót. Most 1 szánalmas MR Alcohol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik