Négyből három!

2022. június 26. 21:08

Meggyőző eredményeket értek el a Fidesz-KDNP jelöltjei a budapesti időközi választáson!

2022. június 26. 21:08
null
Fidesz Budapest
Facebook

„Nagy Gergő az V. kerületben,

Ripka András a VII. kerületben,

Gondos Judit a VIII. kerületben győzte le magabiztosan a baloldal jelöltjét.

Gratulálunk!

Drabant Fruzsina pedig Újpesten bár kikapott, mégis csupán 6% különbséggel. 2019-hez képest 20%-ot zárult az olló a káposztásmegyeri körzetben a Fidesz és az baloldali összellenzék között! Ez világos üzenet mindenkinek!

A budapestiek szavazatukkal mutatták meg, mit gondolnak a baloldali város- és kerületvezetésről. Ahogy április 3-án is egyértelműen csökkent a baloldal előnye az előző önkormányzati választáshoz képest, úgy látszik: egyre szorosabb a verseny Budapesten.

A választópolgárok a biztonság, tisztaság és az élhető otthon mellett döntöttek, amikor a fideszes jelölteket támogatták, ők pedig mindent meg fognak tenni, hogy munkájukkal rászolgáljanak a választók bizalmára!”

Kiemelt kép: Facebook, Fidesz Budapest

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2022. június 27. 13:49
Jelentős győzelem országszerte! Megtámassza az úszó vb-t, az angol-magyar 0:4 , sikereit! Hajrá Magyarország! Hajrá Fidesz Kdnp kormánypártok! Le a DK-val,az Apró-klánnal, a Gyurcsány házaspárral, Olga Kálmánnal!
Lajoss
2022. június 27. 11:59
20%-os részvéttel mellett..
balbako_
2022. június 27. 07:14
Alakul Budapest is. Nem igaz, hogy a Karácsonyjárás (a tatárjárás analógiája) , Pikójárás, V Naszályjárás, vagy Baranyi Krisztinajárás nyom nélkül múlhat el.
XTRO
2022. június 27. 06:57
Gratulálok, így tovább. A karácsonyfa is ki lesz vágva..!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik