Visszaállítaná a csendőrséget a vármegyékben a Mi Hazánk

2022. június 22. 13:15
A párt valószínűleg támogatni fogja Kocsis Máté javaslatát.

A csendőrség visszaállításával segítené a vármegyék közbiztonságának megteremtését a Mi Hazánk – írta a 444.hu. Az ellenzéki párt szerint

a rendőrség munkáját segíteni kell egy tekintélyt parancsoló, helyismerettel rendelkező, karhatalmi vagy határvédelmi feladatokra el nem vezényelhető állománnyal.

Érdemi változásra van szükség a rend megteremtéséhez a Mi Hazánk szerint

„A vármegyék és a főispánok hagyományos elnevezése mellett érdemi változásra is szükség van a rend megteremtéséhez, miután sokszor letelt az a bizonyos két hét, hazánkban mégis terjed az a szubkultúra, amely nem tartja be a társadalmi együttélés alapvető szabályait, hangoskodik, szemetel, állandó jelleggel zavarja, zaklatja a környezetét” – érvelt Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.

Ebből úgy tűnik, hogy az ellenzéki párt támogatni fogja Kocsis Máténak, a Fidesz frakcióvezetőjének azt a javaslatát, amely visszahozná a közigazgatásba a főispánokat és a vármegyéket – mutatott rá a portál.

Nyitóképen a Mi Hazánk frakciójának egy része a parlamentben. Fotó: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Melyik holokausztot? Amit a tatárok követtek el rajtunk, vagy amit a törökök, esetleg amit a szovjetek? Esetleg mindhármat?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés