„Ezek a gyerekek nem rasszisták, hanem büszke magyarok!”

2022. június 5. 9:47
Odaszólt a Vicsek Ferencnek a Megafon influencere.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Vicsek Ferenc tévés újságíró arról írt közösségi oldalán a szombat esti Magyarország-Anglia mérkőzés kapcsán, hogy az MLSZ „rasszista fiatalkorúakkal töltötte meg a Puskás Arénát”.

Vicsek gondolatait a Megafon megmondóembere, Filep Dávid, a „Kopasz” azonban nem hagyta szó nélkül.

„Jelezném ennek a senkiházinak, hogy azért élhet békében Magyarországon, mert vannak olyan emberek (ezeket rasszistázza le ez a senki), akik vigyáznak a Hazára és tisztelik a nemzeti szimbólumainkat!” – kezdte bejegyzését a véleményvezér.

„Ezek a gyerekek pedig nem rasszisták, hanem büszke magyarok! Ez pedig nem szégyen, hanem dicséretes!”

– hívta fel a figyelmet.

„Szép volt fiúk, szép volt srácok!” – zárta gondolatait Filep.

Kiskorú szurkolók előtt zajlott a magyar-angol meccs

Mint ismert, a Nemzetek Ligája A csoportjának első fordulójában Magyarország az angolokkal játszotta első mérkőzését. A meccset ugyan felnőtt közönség nélkül rendezték meg, de az MLSZ a szabályok adta lehetőséggel élve 14 év alatti gyerekeket hívott meg térítésmentesen a Puskás Arénába.

A fiatal szurkolók az angol válogatott tagjainak meccs előtti térdeléséről nyilvánították ki a véleményüket fütyüléssel és pfújolással a Puskás Arénában.

Ahogy azt portálunk is megírta, a magyar labdarúgó-válogatott győzelmet aratott a Nemzetek Ligája A csoportjának első fordulójában hazai pályán Anglia ellen. 

Összefoglalónkat a mérkőzésről ide kattintva olvashatja.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 135 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szégyen, hogy 30.000 gyerek előtt politikai demonstrációra használt föl
egy sportrendezvényt Anglia válogatottja. Szégyen, hogy egy ország
4 válogatottat is indíthat a nemzetközi mezőnyben, 4 szavazati joggal
rendelkezik a sportszövetségeknél! Mire föl?

Segítek: Anglia nem egy ország.

Azért ha már érzékenység, arról sem fölösleges tudni, hogy Maryarország az rabszolgavadász-terep volt olyan másfél évszázadig a török hódoltság idején. Nem hogy nem vettünk részt a biznicben, mi voltunk az áru. Így nálunk térdelni súlyos tiszteletlenség ellenünk.

A kezdőpont, ha nem keverik az áldozatokat az elkövetőkkel. Az angolok gesztusa azzal vádolt minket, hogy elkövetők vagyunk. Pedig áldozatok. Fúj az angoloknak. Jó, nagyhatalom, mi meg kisállam, ők birtokolják a morális monopóliumot a fölháborodásra. Fúj az angoloknak.

O.K., nem segítek, de csak azért, mert ilyen szépen kérted.

Az üzlet az üzlet. A rabszolgaság meg fehérek esetében is tömegjelenség volt, ha azok a fehérek nem egy diadalmas nagyhatalom államalkotó nemzetéhez tartoztak. Evvan. Ha az angolok közlik, hogy ők a Magyarországról elhurcolt rabszolgák (XX. században a malenykij robot) tiszteletére térdelnek, lehet, hogy nem fütyülik ki őket. Kicsit az is túlzás volna, de egye fene, belefér. Legközelebb mondják ezt, amikor Budapestre jönnek ruháért, oszt jóvan.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés