Megint letérdeltek az angol focisták: íme, a magyar gyerekek reakciója!

2022. június 04. 19:03

A gyerekeknek sem tetszett a nyugat-európai gesztus.

2022. június 04. 19:03
null

Megint letérdeltek az angolok a Puskás Arénában, megint pfujolta őket a magyar közönség – igaz, tavaly szeptemberhez képest most  nem 67 ezer felnőtt, hanem 35 ezer gyerek egy része nyilvánította nemtetszését.

A szombati Nemzetek Ligája meccset ugyanis felnőtt közönség nélkül rendezik meg, mivel az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a tavaly nyári Európa-bajnokság után eredetileg három zárt kapus mérkőzésekkel büntette a magyar válogatottat a rendbontó magyar szurkolók viselkedése miatt.  Később ezt a büntetést két zárt kapus mérkőzésre enyhítették, és a második zárt kapus meccs lejátszását két évre felfüggesztették. Az MLSZ a szabályok adta lehetőséggel élve 14 év alatti gyerekeket hívott meg térítésmentesen a Puskás Arénába a szombati magyar-angol mérkőzésre.

Emlékezetes, hogy tavaly szeptember másodikán is ugyanez volt a párosítás, akkor 67 ezer néző előtt 0-4-es vereséget szenvedett a Rossi-csapat, ám a brit sajtó nem ettől, hanem a „rasszista magyaroktól” volt hangos, az egyik újság egyenesen Anglia-Rasszisták 4-0 címmel számolt be a mérkőzésről.

Íme, az angolok mostani térdelése, és a közönség reakciója. A meccsről tudósító BBC azonban hozzáteszi, hogy a magyar közönség teljes mértékben tiszteletben tartotta az angol himnuszt.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 461 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurucPista
2022. június 06. 00:24
Ki előtt térdel (het) egy magyar ? Orbán Viktor - https://youtu.be/jIFdJ9ivSpc
Káj-Ármin
2022. június 05. 17:31
Elnézést kérek mindenkitől, de én harmadik megnézésre-meghallgatásra sem hallom, hogy a videón bárki is fújolna. A zaj, ami hallható ebben a pár másodpercben, az egész meccs alatt meg volt.
Paskai
2022. június 05. 17:13
Miért baj az, ha térdelnek ellőttük? (néhány évtizede térdeltették őket). Megfordult a szerep, ennyi az egész. (A világ porondmesterei dolgoznak).
Atilla
2022. június 05. 13:17
Isten áld meg a magyart, gyermekeikkel együtt,ők a mi reménységünk ! ! !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik