Több tucat szexvideót töltött fel magáról Joe Biden fia az internetre

2022. június 3. 10:05
Elhagyott laptopja alapján úgy tűnik, a korábban drog- és alkoholfüggőséggel is küzdő Hunter Biden pornófüggő is lehetett.

Joe Biden amerikai elnök fia, Hunter több tucat videót töltött fel az egyik legnagyobb pornómegosztó oldalra magáról, amint prostitutáltakkal közösül – írja a The Times. 

A lap beszámolója szerint ez annak a laptopnak az átvizsgálásából derült ki amit Hunter Biden még 2019-ben hagyott el, és ami aztán a 2020-as választási kampányban került elő. A laptopot Biden egy szervizben felejtette ott, a szerviz tulajdonosa pedig bizonyos idő után, szabályzatának megfelelően birtokba vette. A merevlemezen tárolt értesüléseket az FBI-jal osztotta meg, ezek azonban később kiszivárogtak. 

A laptopon található információk alapján Hunter Bidennek saját felhasználói fiókja volt a fent is említett pornómegosztó oldalon, ahova bárki feltölthet videókat, akár a saját videóit is. Hunter ez utóbbi lehetőséggel élt, a Times szerint több tucatnyi videó tanúsítja, hogy rendszeresen lefilmezte, ahogy prostituáltakkal közösül, és a felvételeket meg is osztotta a pornóoldalon. A Times szerint legalább arra figyelt, hogy ő maga ne lehessen felismerhető, de óvatlansága, a laptop elvesztése miatt most így is fény derült rá, hogy ő készítette a felvételeket.

A Daily Mail információi szerint Hunter Biden keresési előzményei arra utalnak, hogy a korábban drog- és alkoholfüggőséggel is küzdő Hunter Biden pornófüggő is lehetett: böngészési előzményei alapján egy hatnapos időszakban felkeresett 281 weboldal közül 98 pornóoldal volt.

Nyitófotó: Hunter Bidenről kiszivárgott fotó

 

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kérte felvételét a DK-ba, mert azt is tudja csinálni, amit Gréczy.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés