Videón, ahogy vontatják a világ egykori legnagyobb repülőgépének roncsát

2022. május 27. 09:25

Az Antonov An-225-ös a Kijev melletti Hosztomel repülőtéren vívott harcok során semmisült meg.

2022. május 27. 09:25
null

Mi is beszámoltunk arról, hogy az Ukrajnában zajló háború következtében a világ egykor legnagyobb repülőgépének számító Antonov An-225 „Mriya” megsemmisült. A repülőgépet a Szovjetunió utolsó éveiben tervezték és építették – űrsiklók szállítására –, de az elmúlt években ritkán jutott fel az egekbe. A gép a Kijev melletti Hosztomel repülőtéren vívott harcok során semmisült meg.

Sajtóértesülések szerint az ukránok szeretnék a Mriyát újjáépíteni, még ha egyelőre nem is tartanak ott, a roncsot már elkezdték elvonszolni az alábbi Facebook-videó alapján: 

Nyitókép forrása: Twitter

Kapcsolódó cikkek

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citromosParizer
2022. június 12. 22:01
jó lesz az, csak át kell festeni :D amúgy nincsenek meg a tervrajzok? miért nem lehet újat építeni? miért kell ezzel a ronccsal küzdeni, meg majd a személyzetet, rakomány és lezuhanási terület lakóit kockáztatni?
elfújta az ellenszél
2022. május 28. 20:29
Erre nem fognak kiadni felszállási engedélyt egyhamar
masikhozzaszolo
2022. május 27. 16:13
Majdnem kész. Az új lajstromszámot még rá kell festeni. Zelenszkij kormánygépe lesz?
formaegy
2022. május 27. 13:52
"újjáépíteni"? Kinek a pénzéből? Elmentek a kurva anyátokba saját népét legyilkoltató büdös gyilkos USA seggnyaló nyomorékok! Az EU, EB, USA rohadékokkal együtt kellene benneteket kiirtani, puccosseggű gyilkosok! Európa gyilkosok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik