Barack Obama a texasi mészárlásról: Tudtátok, hogy 2 éve ölték meg George Floydot?

2022. május 27. 14:47

A korábbi elnöknek az iskolai lövöldözésről is George Floyd jutott eszébe.

2022. május 27. 14:47
null

Barack Obama is együttérzését fejezte ki a 21 életet követelő texasi mészárlás kapcsán. Bár, az első fekete amerikai elnök megemlékezése érdekesre sikerült: „Miközben ma Uvalde gyermekeit gyászoljuk, időt kell szakítanunk arra, hogy felismerjük, hogy két év telt el azóta, hogy George Floydot egy rendőr térde alatt meggyilkolták.

Gyilkossága mind a mai napig mindannyiunkban él, különösen azokban, akik szerették őt.

Gyilkosságát követően aktivisták új generációja emelkedett fel, hogy dühüket szervezett akciókba öntsék, és mozgalmat indítottak, hogy felhívják a figyelmet a rendszerszintű rasszizmusra, valamint a büntető igazságszolgáltatás és a rendőrségi reform szükségességére” – írta az elnök a texasi iskolai mészárlás kapcsán.

 

Nyitókép: MTI/EPA/AJC pool/Alyssa Pointer

Kapcsolódó cikkek

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2022. május 31. 10:24
"Gyilkossága mind a mai napig mindannyiunkban él, különösen azokban, akik szerették őt." Akkor tisztázzuk ismét, GF hasznossága a társadalom szempontjából nem nulla, hanem negatív volt, egy szemét börtöntöltelék, visszaeső bűnöző volt. Kizárólag az elmebetegek között lehetett ekkora habot verni a halálából és meghurcolni azt a rendőrt, aki épp azt alkalmazta vele szemben, amit a kiképzésen gyakoroltak. Ugyanis Floyd akkor is be volt mindenezve és ellenállt az intézkedésnek, arról nem is beszélve, hogy másfélszer akkora volt, mint a vele szemben intézkedő rendőr. Amerika = hülyék által irányított társadalom.
kaltran
2022. május 28. 19:07
Obama meghibbant!
miazhogynagyonis
2022. május 28. 18:38
a fotó alapján ő már elkapta a majomhimlőt.
Aerion
2022. május 28. 17:18
Ezt az alakot Nürnbergben alkarom látni, élő közvetítésben, ahogy felkötik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik