Székelyföldre látogatott Károly herceg

2022. május 27. 21:22

A beszámolók szerint a trónörökös úgy jár-kel az erdélyi Zalánpatakon, mint bármelyik helybeli.

2022. május 27. 21:22
null

A brit trónörökös fogadására kisebb tömeg gyűlt össze. A walesi herceg velük is találkozott a Brassó megyei Szászfehéregyházán, miközben távozott a birtokáról.

Mint ismert Károly hercegnek az erdélyi Zalánpatakon van egy birtoka, ahova évente egyszer ellátogat, hogyha vissza akar vonulni a nagyobb nyilvánosság elől. 

Korábban több sajtóorgánumnak is elmondta, hogy

– idézte a herceg régebbi nyilatkozatát a Blikk.

A portál arra is kitért, hogy ezekben a napokban a trónörökös úgy sétál az utcákon, mint bármelyik helybeli. Illetve ilyenkor mindig igyekszik sort keríteni arra is, hogy meglátogassa az unokatestvérét, a Miklósváron élő Kálnoky Tibor grófot.

Nyitókép: MTI/Kátai Edit

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Color
2022. május 30. 17:16
Ez a súlytalan pozőr aztán majd sokat segít az erdélyi magyarokon!
Paskai
2022. május 29. 19:28
Látogasson Pakisztánba, az tartozik hozzá.
artojan
2022. május 29. 12:44
Nem szorosan tartozik ide ,de eszembe jutott András bácsi az öreg székely származású úr, /sajnos 2 éve nincs közöttünk / ,aki a Falk Miksa utcai Tokaji borozóban gyakran dudorászta,hogy: "Székely asszony az én anyám sír a szíve lelke ,hogy a székelyt a Jó Isten ennyire megverte .Kicsiny házán oláh rongyot fújdogál a szellő ,hogy tűrheti ,hogy nézheti ezt el a Teremtő ".........Lehet, hogy azóta már találkozott is CSaba királyfival a csillagösvényen.
korona.2.0
2022. május 28. 15:54
Az angol királyi család az idők folyamán jól bezsidósodott. Hivatalosan bár melyikük lesz a király, az zsidó lesz, mert az anyja is zsidó. Nem csoda, hogy az angol keresztények vagyis az anglikánok teljesen elveszítették a keresztény iránytűjüket. Ha jól tudom a főnökük is egy lmbtq-us szerencsétlen. Láttam rohangálni rózsaszín, selyem "reverendában", amely alig ér neki térden alul. Akinek tetszik, az telepedjen le Angliában vagy Skóciában oszt ott eheti a birkahúst. Az egész Edinburgh bűzlik a faggyúra. De London is eléggé büdös. Oda aztán összefújta a szél a világ bizarr teremtményeit. Az angolok mindig is különösek voltak, mint az uborkaszósz. Már sajnálni tudom ennek a szigetnek az őslakós maradványait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik