Soros harminc éve uralkodik Ukrajnában: politikusok, média és a veteránok is a zsebben

2022. május 24. 13:17

Both Hunor
Kontra
Már a '90-es években rátelepedett Leonyid Kucsma kormányára, és kulcspozíciókat szerzett.

„A spekuláns a Nemzetközi Újjászületés Alapítvány körül kiépült egyre nagyobb hálózatán keresztül időről időre beavatkozott az ukrán belpolitikai életbe, minisztereket adott, médiát vásárolt. De félelmetes tény, hogy a krími veteránok több százezres csoportjára is rátette az alapítványa a kezét már a háborút megelőzően.

Soros György a Nemzetközi Újjászületés Alapítványával (International Renessaince Foundation) több mint harminc éve befolyásolja a politikai és gazdasági életet Ukrajnában.

Már a '90-es években rátelepedett Leonyid Kucsma kormányára, és kulcspozíciókat szerzett a politikai életben. Később mind a 2004-es »narancsos«, mind a 2014-es majdani forradalom kirobbantásában fontos szerepet játszottak ukrajnai emberei.

A 2014-es, majdani forradalmat követően kormánytagokat is adott a birodalma Aivaras Abromavičius gazdaságfejlesztési és kereskedelmi miniszter, valamint Natalie Jaresko pénzügyminiszter személyében.

Soros a kormánytagok mellett az ukrán kormányokra telepedő, »nemzetközi tanácsadó bizottságot« hozott létre már a Kucsma-kormány mellett is, de hasonlókat adott a 2014-es forradalmat követően a SAGSUR (Strategic Advisory Group for Supporting Ukrainian Reforms) vagy a BRDO (Better Regulation Delivery Office) formájában. 2019-ben kormányfő is kikerült a fenti szervezetekből.”

Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"...hogy tavaly összesen hány igazságügyi miniszteri engedélyhez kötött nemzetbiztonsági célú titkos információgyűjtést engedélyeztek, és ki írta alá ezeket, az Igazságügyi Minisztérium nem adta ki az információkat, mondván, hogy nem tartják nyilván az engedélyezett kérelmek számát, az pedig minősített, vagyis titkosított adat, hogy kik írták alá az engedélyeket. "

Sztem Varga Judit apukája az, aki engedélyezi a titkos és/vagy törvénytelen megfigyeléseket.
Korábban már jelentős praxisra tett szert mint SZT munkatárs, besúgó - tehát alkalmas.
Meg az akolban jól elvan a többi hasonszőrűvel együtt.

(A hülyék kérdéseit megelőzendő: A Presti Srácok volt az első lebuktatója...

https://pestisracok.hu/varga-j..)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés