Elcsábította a férjet a befogadott ukrán menekült nő

2022. május 23. 16:33
„Olyan kapcsolatot fedeztem fel Szofijával, amilyenben még soha nem volt részem" – árulta el a kétgyermekes édesapa.

A kétgyerekes Tony és párja Lorona úgy döntöttek, hogy megpróbálnak segíteni az ukrajnai menekülteknek, így került hozzájuk a 22 éves Szofija, aki az ostrom alatt álló Lviv városából érkezett – olvasható a Bors cikkében.

Két hét múlva azonban a szőke szépség az apukával együtt távozott, hogy közösen új életet kezdjenek.

Tony elmondta, hogy ő segítene szeretett volna. Az ő nagyapja 60 éve menekült el Oroszországból az Egyesült Királyságba, és mások segítségével tudott új életet kezdeni.

A férj sajnálja, hogy fájdalmat okozott

„Múlt szombaton azonban úgy alakult a helyzet, hogy a párom, Lorona elkezdett Szofijával ordítozni, csúnyán beszélt vele, elmondta fűnek-fának, amitől ő sírva fakadt. Ezután azt mondta nekem, hogy nem tud így tovább velünk maradni. Ekkor fordult át bennem valami, ezen a ponton döntöttem el, hogy vele megyek én is."

Nagyon sajnáljuk, hogy fájdalmat okoztunk ezzel, de őszintén mondom, hogy olyan kapcsolatot fedeztem fel Szofijával, amilyenben még soha nem volt részem – árulta el.

Nyitókép: Instagram

 

Összesen 215 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem éjszakákon át recitáltak Puskin verseket, Tony pedig felfedezte a szláv kultúra mélységét. Csakis így történhetett.

A fotó illusztráció, vagy hiteles kép a cicusról? Utóbbi esetben megértem a dolgot, bár azért nem biztos, hogy hosszú távon bárki is jól jár...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés