Makói DK-s képviselő Márki-Zaynak: A lekezelő stílusa a legnagyobb hibája!

2022. május 18. 16:30
Mucsi Tamás szerint az ellenzéki pártok abban hibáztak, hogy a politika közelébe engedték a hódmezővásárhelyi polgármestert.

Ahogy arról portálunk is beszámolt, Márki-Zay Péter, a baloldal volt miniszterelnök-jelöltje közösségi oldalán reagált a Direkt36 hosszú és részletes tényfeltáró cikkére, amely azt mutatta be, hogyan bukott meg az általa vezetett baloldali összefogás kampánya.

Az írás állítja, hogy Márki-Zay sokszor arrogánsan és agresszíven viselkedett, mindenről maga akart dönteni. A szakértőket nem hallgatta meg, ellenben sok esetben a felesége irányította vagy beleavatkozott a munkájába, és mindezeket a pártok nem nézték jó szemmel.  Kaotikus viszonyok, belső ellentétek feszítették a baloldalt a kampányban – idézte a cikket a Promenád24.

„Bevallom mi is hibáztunk. Akkor, amikor a politika közelébe engedtünk”

A portál is észrevette, hogy Márki-Zay szerdai bejegyzéséhez Mucsi Tamás, a Demokratikus Koalíció makó–hódmezővásárhelyi választókerületi elnöke is hozzászólt.

„Gratulálok, Péter, hogy végre sikerült belátnod, hogy hibáztál (Te is). A cikkben leírt lekezelő stílusod volt talán a legnagyobb hibád, amit végül nem is tagadtál.

De bevallom, mi is hibáztunk. Akkor, amikor a politika közelébe engedtünk. Ebben nekem is van személyes felelősségem.

Szóval nyugodj meg, nem csak Te hibáztál” – írta a makói DK-s képviselő a bejegyzés alatt.

A két politikus között nem először bontakozott ki vita a virtuális térben. Mucsi legutóbb akkor szólt be Márki-Zaynak, mikor az a választás utáni családi kirándulásáról osztott meg egy fényképet a Facebook-oldalán.Akkor azt írta a fényképhez: „Szétverted az ellenzéket – megérdemled a pihenést!”

Nyitóképen Mucsi Tamás és Márki-Zay Péter. Fotó: Mucsi Tamás Facebook-oldala

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés