Zelenszkij: Vannak államok, amelyek nem segítenek a közös értékekért való harcban

2022. május 17. 08:12

Vajon kire gondolt a költő?

2022. május 17. 08:12
null

„Ukrajna soha többé nem lesz áldozat, soha nem lesz csak megfigyelő” – mondta hétfőn Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, aki videokapcsolaton beszélt az amerikai egyetemek hallgatóihoz, rektoraihoz és oktatóihoz.

„Ez a mi erős szabadságvágyunk. És hálás vagyok azoknak az embereknek, akik mellettünk döntöttek, akik úgy döntöttek, hogy harcolnak a szabadságért” – fogalmazott az ukrán elnök.

Szerinte „Oroszország precedenst próbál teremteni. Ha sikerül megtörnie a szomszédos emberek államiságát,

„Ukrajna újabb precedenst próbál teremteni, hogy az agresszorok megértsék, a háború okozza a legnagyobb problémákat nekik” – hangsúlyozta.

„Ez egy nagyon átlátható módja a harcnak, és mindenki megválasztja a szerepét.

Nem segítenek a közös értékekért való harcban. És vannak államok, amelyek mindent megtesznek a szabadságunk védelmében. Ez a szerep az Egyesült Államok választotta” – mondta Zelenszkij.

 

Nyitókép: MTI

Kapcsolódó cikkek

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héthykati
2022. május 17. 23:35
Barom!
Nagyhuba1
2022. május 17. 19:06
Vannak országok akik nem segítik Ukrajnát....pl ilyen az USA is mivel fegyverek szállításával csak az Ukrán halottak számát növelik ezzel is hozzájárultak-hozzájárulnak az eszkalációhoz, Európa szándékos tönkretételéhez.
nebulo15
2022. május 17. 18:12
Barom humorista ajánlanám neki a következő cikk elolvasását : https://www.tabletmag.com/sections/news/articles/ukraines-deadly-gamble
Robert69
2022. május 17. 18:11
Mert nincsennek közös értékeink veletek B.......MEG!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik