Koncertet szervez a Katolikus Karitász a kárpátaljai árvák megsegítésére

2022. május 16. 18:21

A rendezvény fővédnöke Soltész Miklós államtitkár.

2022. május 16. 18:21
null

A kárpátaljai magyarok a háború kezdete óta több ezer menekültet fogadtak be. A Katolikus Karitász most azok mellé a fogyatékos árva gyermekek mellé áll, akik Nagyszőlősön leltek ideiglenes otthonra – olvasható a Karitász közleményében.

A 180 gyermek belső ukrajnai menekült. Intézményüket bombatámadás érte, ezért Nagyszőlősre menekítették őket. A befogadó helyen azonban a mindennapi élethez szükséges alapvető eszközökre lenne szükségük, többek között speciális ágyra, szekrényekre. Ezért a Katolikus Karitász Máté János, kárpátaljai magyar mellé állt, és

jótékonysági koncert szervez május 29-én vasárnap 18 órától, melynek teljes bevételét az árvaház támogatására fordítja

– írták.

A közleményből kiderült, hogy a koncerten örömmel vállalta a fellépést Tóth Gabi és Pápai Joci is. A rendezvény fővédnöke Soltész Miklós államtitkár, a Karitatív Tanács elnöke, háziasszonya pedig Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója. A helyszínt a Symbol biztosítja és támogatja.

Jegyek 10 ezer forintos áron online rendelhetők és a helyszínen is megvásárolhatók.

A kárpátaljai árvákról szóló rövid összeállítást alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanmacska
2022. május 16. 20:45
Kimaradt az, hogy hol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik