Megmenekült a világ, Ukrajna megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált!

2022. május 15. 15:55

Ha van egy kis szerencsénk, ez a gesztus kiválthatja az olajembargót!

2022. május 15. 15:55
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Megmenekült a világ! Ukrajna megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált. A szakmai zsűri nem az ukrán indulót látta a legjobbnak (ejnye, putyinista zsűri lehetett…), de Európa tévénézői igen! Így nagy fölénnyel az ukrán rap trió győzött tegnap este Torinóban. Ez erősebb kiállás Ukrajna mellett, mintha mindenki kék-sárgára színezné a Facebook profilját. Ha ez nem segít, akkor semmi!

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke azonnal gratulált a Twitteren. Ha van egy kis szerencsénk, ez a gesztus kiválthatja az olajembargót! (Reméljük a nyugati sajtó megengedi a brüsszeli politikusoknak az »olajembargó/eurovíziós győzelem« cserét!) Tegnap este minden igazi európai megtette, amit kell.”

 

Fotó: Ursula von der Leyen twitter oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
triacus
2022. május 17. 11:18
Ukrajna... Eurovízió... Verka Serduchka: Dancing Lasha Tumbai https://www.youtube.com/watch?v=hfjHJneVonE már akkor - bár csak poénként, színpadi gagként - drag queenként lépett fel Andriy Mykhailovych Danylko. Akkor röhögtünk rajta.
KBA98
2022. május 15. 20:33
Falfirka (bocsánat!) félre írtam véletlenül! Pierre-nek szántam!
states
2022. május 15. 19:51
Közröhej.
Walhalla
2022. május 15. 19:48
Na, a buzikat letaszították az ukránok a trónról?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik