Ő volt a beiktatási ceremónia legifjabb vendége

2022. május 14. 15:26

A Novák Katalin beiktatásán résztvevő „legkisebb vendéggel” osztott meg közös képet a miniszterelnök.

2022. május 14. 15:26
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt élőben, szombaton, ünnepélyes keretek között beiktatták hivatalába Novák Katalint, Magyarország első női köztársasági elnökét.

A ceremónián számos neves művész is fellépett, többek között Balázs János zongorista, aki a jeles eseményre még a kislányát is magával vitte. Velük osztott meg egy, a feltehetően a Parlamentben készült közös fotót Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán.

A fényképhez a kormányfő egy rövid kísérőszöveget is mellékelt: „Balázs János és a jövő kis tehetsége”.

Nyitókép: Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. május 15. 16:26
Elolvadtam Bástya elvtárstól..:)
Pierre
2022. május 15. 10:30
olyan, mint egy szappanopera. A nepet kifoszto bunszervezet prominensei koztiszteletre vagynak ujdonsult arisztokraciajukban. Azt igenylik, hogy a szolgava tett, naponta kirabolt nepuk tisztelje es szeresse oket. Dagalyos allami ceremoniakat rendeznek bunozo onmaguk felemelesere. Udvari muveszeket is fogadnak az onunnepleshez, olyanokat, akik hatranyos szarmazasuk vagy tudatlansaguk okan alkalmasak erre a becstelen szerepre.
Draco Paladin
2022. május 14. 18:36
Ki a faszom az a Balázs János?
annamanna
2022. május 14. 18:30
Politikai pedofília - ismerős fogalom?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik