Gyöngyösi Márton támogatja az olajembargót és a nukleáris energiát is szankcionálná

2022. május 7. 21:45
„A javasolt szankciók jók, és hatékonyak” – reagált Ursula von der Leyen bejelentésére a jobbikos EP-képviselő, akit korábban kitiltottak Ukrajnából.

„Teljes az egyetértés abban, hogy a gazdasági szankciók a leghatékonyabb eszköz az orosz agresszió leállítására”írta Facebook-oldalán Gyöngyösi Márton az Európai Bizottság napokban bejelentett szankciós csomagjáról, amely az orosz kőolajimport betiltását javasolja.

A jobbikos EP-képviselő kifejtette előbb felsorolta a brüsszeli szankciós csomag egyes intézkedéseit (többek között azt, hogy „fél éven belül teljes importtilalom jön az orosz nyersolajra, egy éven belül a finomított olajra”), majd kifejtette:

a javasolt szankciók jók, és hatékonyak.

Kár ugyanakkor, hogy az ukrajnai háború kellett ahhoz, hogy az EU felismerje, hogy mennyire veszélyes az orosz energiafüggés, és hogy elkezdjünk beszélgetni az alternatív energiahordozókra és a szolidaritásra épülő egységes energiapiacról”.

Gyöngyösi szerint Oroszország az elmúlt hetekben bebizonyította, hogy megbízhatatlan partner, az energiára pedig kizárólag politikai eszközként tekint. Az európai parlamenti képviselő bejegyzésében úgy fogalmaz, hogy „a nukleáris energiát is szankcionálni kell. Finnország már megtette ezt, ideje a paksi szerződést is felmondani, a Roszatomot pedig kitiltani az EU egész területéről.”

Ismert, Gyöngyösi 2014-ben választási megfigyelőként vett részt, az Európai Unió által el nem ismert Donyecki és a Luhanszki Népköztársaságokban tartott választásokon, amiért a jobbikos politikust kitiltották Ukrajnából.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kurva anyád, Gyöngyösi.

Szürreális.

Ezt a véglény ott volt a Krímben, legitimálni a "népszavazást"... és ez nem valami sok évtizedes régmúlt, ez hét évvel ezelőtt volt.
Most meg az Újhelyiknél, Donáthoknál, Dobrevéknél is szervilisebb brüsszelita csicska...

EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!

Tapsikolsz is hozzá ugye Gyöngyösi, te féleszű!
Nem látod, hogy az oroszok milyen jól jártak az embargóval?
Nem látod, hogy az EU tökön lőtte magát az embargóval?

Az ügynök szót kihagytad. Ejnye!

A JObbik eljutott a teljes elférgesülés stádiumába - mint az SZDSZ 2006-10-ben. Valószínűleg mindig is ügynökpárt voltak, ami 2018-tól vált nyilvánvalóvá a tagság egy része számára is. Valószínűleg ez az utolsó parlamenti ciklusuk.

Ez pedig úgy hangzik, hogy SCUMBAG.
Magyarra így lehet lefordítani: "használt kondom!"
...
Szerintem meg a magyar megfelelője: szemétláda, szemét alak, ellenszenves ember

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés