Nem értem

2022. május 5. 8:43

Lendvai Ildikó
Facebook
Lehet, hogy minden fideszes képviselőn erőt vett az aggkori szenilitás?

„Lehet, hogy minden fideszes képviselőn erőt vett az aggkori szenilitás? Méghozzá egyszerre, varázsütésre egy adott pillanatban. Elvégre fegyelmezett pártról van szó.

Legalább tizedjére hallom tőlük, micsoda gaztett, ha valamelyik ellenzéki képviselő politikai megfontolásból távol marad a parlamenti ülés bármely pillanatáról: »Nem teljesítik munkahelyi kötelességüket!« »Nem képviselik a választóikat!« »Becsapták, aki rájuk szavazott, elárulják őket!« »Mi lesz a zuglóikkal?« (tetszés szerint behelyettesíthető bármely körzettel). »Bezzeg a fizetést majd felveszik!«

Tudom, hogy 2006 régen volt, de azért nem mindenki hülye, aki élt már akkor. Többen emlékszünk, hogy a fideszes képviselők évekig, előre meghirdetve kollektíve bojkottálták az üléseket, ha a miniszterelnök megszólalására lehetett számítani. Szintén politikai megfontolásból, mint állították. És mintha ez nem zavarta volna őket a tiszteletdíj felvételében. Arról sem tudok, hogy ennek egy részét szociális akciókat finanszírozó alapba fizették volna be, mint több ellenzéki pártban, pl. az enyémben is teszik.

Utólag is összeszorul a szívem szegény, elárult választóikért. Nem is értem, hogy bírták ki hosszú évekig! Szörnyű lehetett.”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 74 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Fidesz -kdnp részéről egy ember bent maradt. Csak Gyurcsány beszédei alatt mentek ki. Ha Gyurcsány végzett, visszamentek.
Ildikó néni feledékeny.

Az MSZP már rég kirakta a politikából. Olyan, mint MZP, nem tud leállni.

És ha ez probléma, ki volt a parlament elnöke, aki ezt megengedte?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés