A rohadt európai lakosság nem akar takarékoskodni!!!

2022. május 5. 18:28

Paranoid Android
Tutiblog
Egyszerűen nem vagyunk „jóemberek”.

„Ezek az ostoba hülyék azt hiszik, hogy még mindig egy fogyasztói társadalomban élnek. Az orosz-ukrán háborút is azért volt kénytelen elintézni bolygónk csodás vezető hatalma, az USA, mert mi nevelhetetlennek bizonyultunk. Különösen ti. Túlfogyasztunk. Levegőből, vízből, olajból, gázból. Rovart meg egyáltalán nem eszünk, pedig abból marha sok van. Egyszerűen nem vagyunk »jóemberek«. Javaslom, törődjünk bele.

Persze majd ha rászoktok, akkor azt is Kínában fogják gyártatni amerikai cégek és neked a betevő tücsökért sok pocsék árfolyamon dollárra váltott jüant kell majd fizetned. Éljen a szabad és független Ukrajna, ahol a lakosság negyven százaléka tulajdonképpen nem is ukrán! Áldozatot kell hozni. Neked. Nem nekem, mert én már hoztam. Már akkor haladó voltam, amikor te még jól merted magad érezni egy disznóölésen. És ne reménykedj, ha az oroszok megnyerik a háborút és az utolsó ukrán katona is meghalt vagy megadta magát, azonnal újrakezdődik majd a globális felmelegedés meg a járvány. Illetve azok mindig is voltak, csak te annyira hülye vagy, hogy a csak egy dologra tudsz figyelni egyszerre, ezért a háború alatt nem zaklattak a másik kettővel.

Sőt, tulajdonképpen a háború is azért tört ki, mert már nem figyeltél eléggé a globális felmelegedésre, ami miatt kitört a járvány és miután te már nem vetted eléggé komolyan a járványt se, kénytelen volt kitörni a háború.

Felhívnám a figyelmed arra a logikai összefüggésre, hogy furcsa módon a nagy áldozatokkal járó és nehezen kivívott orosz győzelem már önmagában is igazolja, hogy az oroszok különleges katonai műveletet hajtsanak végre a szabad és békés Ukrajnában. Ha könnyen győztek volna, akkor joggal mondhatnánk, miért féltek ettől a szegény és szerencsétlen országtól? De így? Hát tényleg mintha szükség lett volna erre a megelőző csapásra. Ez pont annyira logikus és szükségszerű, mint az, hogy mi meg az oroszok legyőzése érdekében ne fürödjünk és fűtsünk. Ja, és szellőztessük a ruhánkat, ne mossuk. Illetve ne együk el a kaját szegény afrikaiak elől. Tudtad, hogy orvosilag igazoltan négyszer annyit zabálsz legalább, mint amennyi az éhenhalás elkerülése érdekében elég lenne? Aztán elmész a fűtött konditerembe, hogy lemozogd és hogy az izmos formás testeddel testszégyenítsd azokat, akik úgy kövérek, hogy látványosan fogyókúráznak közben. Ők legalább megpróbálnak kevesebbet enni te zabagép! A legszebb az, hogy a cégek fűtési költségeinek mérséklése érdekében otthoni munkára kényszerítenék a dolgozókat. A lakásokban meg persze maximális hőmérsékletet határoznának meg.”

Nyitókép: Pixabay

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Milyen ellenkező irányú túltolás? A humort akarod betiltani?

Nem mellesleg a passzív házak sem megoldás, mert kicsit aggaszt , hogy mi fog történni, ha millírdos nagyságrendben kezdjük megcsapolni a föld hőjét... Egészen biztos vagy benne, hogy ez egy megújuló energia? Szerintem viszont a kőolaj és a földgáz legfeljebb elfogy, de a föld magjának kihülése egy sokkal veszélyesebb állapotot hoz... De cáfolj meg és magyarázd el mitől lesz fenntartható a föld hője!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés