Pottyondy Fekete-Győr ultimátumáról: Na, most aztán remegnek a fideszes lábak

2022. április 26. 11:18
Közösségi oldalán kommentálta az influenszer Fekete-Győr – avagy Pottyondy szavaival élve „a magyar Rocky” – ultimátumát.

Mint arról mi is beszámoltunk, Fekete-Győr András, a Momentum frakcióvezetője hétfőn nyílt levelet küldött Kocsis Máténak, a Fidesz frakcióvezetőjének arról, gyakorlatilag ultimátumot adva, hogy a Momentum milyen feltételek mellett venne részt teljes mértékig a parlamenti munkában. Erről részletesebben itt olvashat. 

Egykori párttársa követelési listáját kommentálta Facebook-oldalán az ismert youtuber Pottyondy Edina, aki korábban maga is a Momentumban politizált.

„Kevés olyan inspiráló politikus van, mint Fekete-Győr András. A magyar Rocky, bármennyi-bármekkora ütést is kap, mindig felkel. Sőt, most éppen ultimátumot küldött a Fidesz frakcióvezetőjének, hogy ha nem teljesíti a követeléseit, akkor nem vesz részt a Parlament alakuló ülésén.

Ez most nagyon erős, látom magam előtt a Fidesz vezérkart, ahogy megkeseredik a szájukban a kétharmad”

– fogalmazott Pottyondy, aki maga is csatlakozik a kezdeményezéshez.

Ebből én sem tudok kimaradni. Hogy még nagyobb legyen a nyomás, azt vállalom, hogy addig nem készítek videót, amíg Fekete-Győr András hozzá nem jut a havi fizetéséhez és a frakcióvezetői illetményhez. Na, most aztán remegnek a fideszes lábak! Ezen a héten nincsen videó” – tette hozzá. 

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

 

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés