Fodor Gábor és Dopeman latolgatta a választási esélyeket

2022. április 2. 11:58
Az egykori politikus és a rapper egyaránt Fidesz-győzelemre számít, de szerintük a kétharmadot nem éri el a kormánypárt.

A Kontextus adásában Fodor Gábor és Dopeman latolgatta a választási esélyeket. Az egykori miniszter, parlamenti képviselő, jelenleg egyetemi oktató Fidesz-győzelemre számít, 110 körüli, illetve afölötti mandátummal, tehát szerinte nem lesz újabb kétharmad.

A magát életművésznek, rappernek, de – a saját megfogalmazása szerint – leginkább bárminek nevezhető celeb hasonló eredményre számít. Úgy gondolja, az ellenzék kezében nincs olyan fegyver, amellyel győzhet, bár azt is mondta, hogy a „meglepetés faktor mindig játszik”.

 

(Fotó: YouTube)

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés