Fitymázva zsidózik a jobbikos Szilágyi György egy hangfelvételen

2022. március 23. 7:16
„Ne fitymáljuk le az SZDSZ-t, bár lehet, az ő esetükben ez a szó nem is a legmegfelelőbb” – humorizál egy hangfelvételen a baloldal jelöltje.

Az SZDSZ-ről beszélve 1 percen belül egyszerre zsidózik, majd cigányozik Szilágyi György, a baloldal jelöltje egy korábbi, békéscsabai lakossági fórumon – derül ki a Mandiner birtokába jutott hangfelvételből.

Szilágyi: „Ne fitymáljuk le az SZDSZ-t, bár lehet az ő esetünkben ez a szó nem is a legmegfelelőbb”

A baloldali összefogás fővárosban (Budapest 14. egyéni választókerület) induló jelöltje egy korábbi békéscsabai lakossági fórumon többek között az SZDSZ-ről is beszélt, amit szerinte ugyan a „Jobbik tönkrevert”, ugyanakkor

Szilágyi György szerint „ne fitymáljuk le az SZDSZ-t, bár lehet az ő esetünkben ez a szó nem is a legmegfelelőbb,

ne becsüljük le őket, hiszen még a munkájukat nem fejezték be”. A baloldal jelöltje szerint „az ő céljuk az lenne, hogy az ország egyik fele lakatlan legyen, jöhetnének a barátaik és felvásárolhatnák ezeket a területeket, másik fele pedig Lakatos, és azoktól is felvásárolhatnák.”

Szilágyi György említett kijelentéseit az alábbiakban olvashatja:

„Látunk egy tönkrevert sereget, az SZDSZ-t, akit a nemzeti erők fél évvel ezelőtt szinte lesöpörtek a Föld színéről. Ezt a tényleg szélsőséges, velejéig romlott, idegen ideológiákat és idegen nemzeteket képviselő társaságot fél évvel ezelőtt a Jobbik tönkreverte. Szinte lesöpörte a politikai palettáról, már nem számít tényezőnek és el is tűnne onnan, hogyha nem nyújtanának neki segédkezet. Ne fitymáljuk le az SZDSZ-t, bár lehet az ő esetünkben ez a szó nem is a legmegfelelőbb, ne becsüljük le őket, hiszen még a munkájukat nem fejezték be. Az ő céljuk az lenne, hogy az ország egyik fele lakatlan legyen, jöhetnének a barátaik és felvásárolhatnák ezeket a területeket, másik fele pedig Lakatos, és azoktól is felvásárolhatnák.”

A kijelentésről készült hangfelvételt pedig az alábbiakban hallgatja meg:

Visszatérő elem a baloldalon az antiszemitizmus

Szilágyi György hangfelvételen hallható kijelentése nem elszigetelt eset a baloldalon, de még Szilágyi Györgynél sem. Mint arról korábban lapunk is beszámolt, a jobbikos Szilágyi korábban beszédet mondott a neonáci Árja Testvériség védelmében, Stummer János 2014-ben úgy fogalmazott, „jobbikos vagyok. Neked, ha úgy jobban tetszik, náci”, de kiderült az is, felvétel van arról, ahogy Z. Kárpát Dániel kart lendít, majd nevet

Olvasóink számára emlékezetes lehet az is, hogy Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje Z. Kárpát karlendítős felvétele kapcsán mindössze arra volt kíváncsi, Z. Kárpát miért mosolygott a náci karlendítés közben, korábban pedig azt is közölte, ők a kommunistákat és a fasisztákat külön képviselik.

Z. Kárpát Dániel és Szilágyi György <br>Fotó: Facebook

 

Nyitóképen: Jakab Péter és Szilágyi György. Fotó: Facebook

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés