Fidesz: Székesfehérvárnak egyetlen hiteles baloldali politikus sem jutott

2022. március 11. 14:23
A kormánypárt székesfehérvári frakcióvezetője is reagált lapunk cikkére, melyben megírtuk: etikai probléma merült fel az MSZP etikai tanácsának elnökénél, Márton Rolandnál.

Székesfehérvárnak egyetlen hiteles baloldali politikus sem jutott – jelentette ki sajtótájékoztatóján Molnár Tamás, a helyi Fidesz frakcióvezetője, miután lapunk megírta: etikai probléma merült fel az MSZP etikai tanácsának elnökénél, Márton Rolandnál.

A jogász végzettségű politikus ugyanis mint egy évtizede – 2009 novembere óta - 25 százalékban tulajdonosa az IGARMIX Takarmánykeverő Kft-nek, de ezt módszeresen kihagyta az eddigi vagyonnyilatkozataiból. 

Részesedését sem az előválasztásra leadott, sem a 2021-ben, Székesfehérvár önkormányzatánál benyújtott vagyonnyilatkozatában nem tüntette fel. Márton mindkét dokumentumban egyszerűen üresen hagyta a gazdasági érdekeltségeire vonatkozó részt.

Az ügy azért is pikáns, mert Márton előválasztási ellenfele, Ráczné Földi Judit hasonló dolgok miatt bukhatott a szeptemberi ellenzéki előválasztáson.

Nyitókép: Márton Roland. Forrás: MTI/Mónus Márton

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ellenzék telerakta ellenzéki plakátokkal a villanyoszlopokat. A fidesz mikor csinál valamit? Lassan nem marad szabad oszlop.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés