Háborúba sodorhatja a Fidesz Magyarországot, a Mi Hazánk tüntet ellene

2022. március 2. 18:15

Dúró Dóra
MTI-OS
Követeljük, hogy Magyarország maradjon független, szabad és semleges!

„A kormány bejelentésével, miszerint Magyarország támogatja Ukrajna mielőbbi EU-tagságát, háborúba sodorhatja hazánkat a globalisták parancsára, elárulva a magyar nemzeti érdekeket. Ukrajna felvétele az Európai Unióba óriási pénzügyi és gazdasági terhet jelentene, és magunkra vonnánk Oroszország dühét is. Már az eddigi, oroszok ellen elrendelt embargók is rendkívüli anyagi terhet rónak a magyar emberekre. Emiatt is tovább emelkednek az árak, erősödik az infláció, és mindez ellátási zavarokat okozhat. 

A Mi Hazánk tiltakozik a kormány döntése ellen, követeljük, hogy Magyarország maradjon független, szabad és semleges! Ezért is tartunk tüntetést a békéért és Kárpátaljáért. A magyar külügyminisztériumnak Ukrajna területi integritásának hajtogatása helyett inkább azt kellene megakadályoznia, hogy a kárpátaljai magyarokat golyófogónak használják. Magyarország maradjon ki a gazdasági háborúból is! A Fidesz azt állította, semmilyen módon nem veszünk részt a háborúban, de a Mi Hazánk leleplezte, hogy magyar felségjelzésű NATO-repülőgép is szállít Ukrajnának páncéltörő eszközöket és légvédelmi rakétákat Hollandiából (vélhetően a lengyel határ közelébe).

A Mi Hazánk ellenzi hazánk ilyen típusú részvételét is a háborúban! Orbán Viktor ezzel a felelőtlen fegyverszállítással engedett Márki-Zay Péter követelésének, és nem tiltakozott a magyar felségjelzésű gép felhasználása ellen.”

Fotó: MTI

Összesen 162 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Minden potyodék szavazatra rástartolnak.

Az úgy van tudományosan, hogy a nőknél, mellbőség és az IQ szorzata konstans.

Deákné vászna a legócskábból... Köpni kell.

Szerencsétlen egy nő, nem politikus, az soha sem válik belőle. A Gyurcsány istállóból faroltak ki, s most eljátsszák a haza megmentői szerepet. Dórika!

Ha magyarnak érzed magad, s gondolsz a családodra, akkor április 3-án a Fideszre szavazol. ha nem ezt teszed, akkor az ország, a nemzet, a normalitás ellenségeit támogatod. nekem is megakadt a torkomon Szijjártó ominózus bejelentése, de be kell látni, hogy milyen korlátozott ma országunk mozgástere. Ha nem akarsz a balliberálisok zsoldosává válni, akkor egyetlen tisztességes lépést tehetsz, kilépsz a pártodból, s a Fideszre szavazol. Hiteles politikus ezzel sem válik belőled soha, de legalább esélyt adsz arra, hogy emberré válj.

No meg az sem szép tőle, hogy ilyeneket mond a kenyéradó gazdájára...

Pedig nagy a különbség. A Mi Hazánk retorikája egyre jobban hasonlít az ellenzékéhez. Már nem is értem, miért nem együtt tüntetgetnek?

Én is lehetségesnek tartom ezt.

Dóra egy locsi-fecsi. Szavazatokra hajaz.

Ami késik, nem múlik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés