Megérkeztek Ukrajnába Kadirov csecsen katonái

2022. február 26. 16:53
„Ebben a pillanatban egyetlen sérültünk vagy sebesültünk sincs, még az orra sem folyik senkinek” – mondta a csecsen vezető.

Ahogy korábban megírtuk, több csecsen fegyveres alakulat megjelent már Ukrajna keleti, északi és északkeleti határainál.

Az orosz Telegram-csatornákon egy olyan felvétel jelent meg, amelyen Groznijban, az oroszországi Csecsenföld központjában csecsen katonák teljes felszerelésben vonulnak.

Ramzan Kadirov, Csecsenföld vezetője, egyben Vlagyimir Putyin közeli szövetségese szombaton azt nyilatkozta: csecsen harcosok mentek Ukrajnába, hogy segítsék az orosz hadsereg alakulatait, emellett pedig felszólította az ukránokat, hogy buktassák meg kormányukat – írja a Reuters.

Egy interneten közzétett videóban Kadirov azzal dicsekedett, hogy a csecsen egységek eddig nem szenvedtek veszteséget, és azt mondta, hogy az orosz erők könnyedén elfoglalhatnák a nagy ukrán városokat, köztük a fővárost, Kijevet is, de kímélniük kell az emberéleteket.

„Ebben a pillanatban egyetlen sérültünk vagy sebesültünk sincs, még az orra sem folyik senkinek” – mondta Kadirov, cáfolva a szerinte ukrán forrásokból származó hamis jelentéseket. „Az elnök helyesen döntött, és minden körülmények között teljesítjük a parancsait” – tette hozzá.

Kadirov pénteken arra buzdította az ukránokat, hogy lázadjanak fel a kormányuk ellen, amely szerinte „neonácikból” áll.

A csecseneket már korábban is bevetették külföldön a Kreml katonai műveleteinek támogatására, például Szíriában és Grúziában.

„Örülök is, ha jöttök, mert a pofátokat a célzóban könnyű megkülönböztetni a szlávokétól” – üzente közben egy ukrán katona videón keresztül a megérkező csecseneknek. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: YouTube / RT

Összesen 163 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

ide jutott a Mandiner 10 év alatt, gratulálok. Ezt be kell keretezni, hogy 56-ot szembeköpve a muszlim gyilkos hordát támogatják.Orbán basi büszke lehet magára.Nem felejtünk.

Putyin már pacifikálta a csecseneket.
A csecseneket. Érted ezt?
Innentől szerintem bárkit.

Putyin egyik szinte megmagyarázhatatlan teljesítménye volt a csecsenekkel való kiegyezés. Kadirov olyan szinten sorolt be Putyin alá, hogy most is küld 10 ezer csecsent Ukrajnába. Ha megnézzük a videót, amin Kadirov búcsúztatja az egységet, talán megértjük az ukránok nyugtalanságát...
https://twitter.com/i/status/1..

Békében élnek, szépen fejlődik az országuk, békén hagyják őket mindenféle 7es cikkelyekkel, meg homoszexualitással meg feminizmussal, élhetnek a saját hagyományaik szerint az Oroszországi Föderáción belül.
Van egy csatorna a youtubeon, egy csaj csinálja: Eli from Russia- ez a címe, bemutatja a föderáció különböző népeit. Nagyon különböző népeit. Akik képesek egy föderáción belül, egy elnök alatt békében élni egymással.
Igen, igaz, nincs transzőrület, meg feminizmus meg mitu, meg tököm csibéje, ellenben hagyják békében élni a népeket a saját hagyományaik szerint és nem csesztetik egymást mindenféle cikkelyekkel, ha 2 rétegű helyett 3 rétegű wc papírt akar használni az egyik.
A minap kérdezte valaki, hogy Berliben vagy Moszkvában élnék-e inkább...minél többet nézem ezt a csatornát, annál inkább gondolom azt, hogy valahol Oroszországban vidéken.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés