„Örülök is, ha jöttök, mert a pofátokat a célzóban könnyű megkülönböztetni a szlávokétól” – újabb ukrán üzenet a csecseneknek

2022. február 26. 15:20

„Focizni fogunk a levágott fejecskéitekkel.” Úgy tűnik, egy külön háború, – igaz, egyelőre csak szájháború – van kibontakozóban az ukránok – köztük a neonáci Azov Légió – és a csecsenek között.

2022. február 26. 15:20
null

Még mindig nem látni tisztán abban a kérdésben, hogy a Ramzan Kadirov vezette Csecsenföld harcosai elindulnak-e az ukrajnai frontra. Péntek óta folyamatosan jelentek meg videók az alakulatok készülődéséről, az egyiken éppen az elnök tüzeli harci kiáltásokkal a katonákat.

Szombatra újabb videók láttak napvilágot, amelyek arra utalnak, a pénteki grozniji összeverődés nem csak egy átlagos seregszemle volt. 

Ezt a másik felvételt pedig a Guardian újságírója osztotta meg.

Ez pedig a legfrissebb, szombat délutáni felvétel a csecsen katonákról.

Szombat délelőtt már olyan felvételek láttak napvilágot, melyeken a csecsen harcosok kitűzik a zászlójukat – ukrán hírforrások szerint is – Ukrajna területén, a legvalószínűbb, hogy az orosz ellenőrzés alatt álló Luhanszkban.

Közben az ukrán katonák egyre-másra bizonygatják a közösségi oldalakon, hogy ők nem félnek „Putyin vérebeitől”. Pénteken egy ukrán katona azzal nyugtatta honfitársait, hogy ne féljenek, ha megérkeznek a csecsenek, majd levágják a szakállukat.

Az Azov Légió egyik katonája pedig még tovább ment. A neonáci alakulat harcosa ezen a felvételen –  ezt üzente a csecseneknek: „A nagyobbik részetek már meghalt egy Putyinnal vívott háborúban, a többiek engem nem érdekelnek. Sőt, még örülök is, ha jöttök, mert a pofátokat a célzóban könnyű megkülönböztetni a szlávokétól. Következésképpen könnyebb lesz megállapítani, ki az ellenség és ki a barát. Ismétlem: egy részetek – az igaziak – már meghaltak a Putyin elleni háborúban. Titeket meg várunk, gyertek, focizni fogunk a levágott fejecskéitekkel.

Utána még hozzáteszi, hogy megy még kilőni néhány oroszt, amit amúgy is egész nap csinált.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2022. február 28. 09:39
elmebeteg
Revízió
2022. február 27. 10:32
Az oroszoknak teljesen igazuk van ! Sajnos a magyar kormány megint a nyugat seggét nyalja, mint oly sokszor, ahelyett, hogy a szankciók blokkolásáért cserébe kérné a kárpátaljai magyarlakta részeket vissza ! Ismét egy kihagyott történelmi lehetőség , lásd Raffay professzor előadásait ! Szégyellem, hogy magyar vagyok !
pollip
2022. február 26. 19:11
Az Azov Légiót az ukrán kormány hagyta működni. Sokszor támadták a magyar kisebbséget.......
Robur
2022. február 26. 19:02
Öljetek meg minél több csecsent.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!