Hátborzongató felvétel: Kadirov tízezer csecsen harcost tüzel harci kiáltásokkal

2022. február 25. 15:19

Azt még nem tudni, indulnak-e a frontra.

2022. február 25. 15:19
null

Mint arról mi is beszámoltunk, Groznijban készülődő csecsen alakulatokról jelent meg videó. Korábbi értesülések szerint is megjelent már több csecsen fegyveres alakulat Ukrajna keleti, északi és északkeleti határainál, arra lehet következtetni, hogy Ramzan Kadirov csecsen elnök utasítására Groznij is mozgósít – írják. Azt is megjegyzik: a csecsenek kemény harcosok, Vlagyimir Putyin vérebeinek hírében állnak.

Most egy újabb videó megmutatta, miért is. A hátborzongató felvételen – melyen Kadirov épp harci kiáltásokkal tüzeli embereit – állítólag tízezer csecsen katona látható.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2022. február 26. 14:11
Egy orosz két csecsen.
barnabibambi
2022. február 26. 05:53
Ahogy nézegetem a híreket az Ukránok dicsérik magukat mindenütt győznek,mindenütt ők állnak nyerésre.Viszont érdekes hogy egy kurva fotó,videóklipp sincs arról hogy ezt bizonyítani tudnák.Viszont Putyin emberei már Kievbe vannak,az Ukrán népköztársaságok frontján levő Ukrán haderő be van kerítve idő kérdése hogy vagy leteszik a fegyvert vagy elpusztítják őket. A csecsen harcosok fenik a fogukat és nácitlanítani fogják Ukrajnát,van benne gyakorlatuk ezt már meg tapasztalták arra felé sokan!
hátakkor
2022. február 25. 19:21
Maki is toboroz már. FeGyőr már leszaladt a játékboltba, visz pár partykelléket Donbaszba.
nempolitizálok
2022. február 25. 17:44
Szívesen útbaigazitom őket Brüsszel felé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!