Molnár Zsolt neve is felmerült a zuglói korrupciós ügyben

2022. február 25. 15:18
A gyanúsított parkolási cég vezetőjének vallomása szerint legalább 250 millió forintot adott át a szocialista Tóth Csabának.

Újabb részletek derültek ki a zuglói korrupciós ügyről, amelyben Horváth Csaba, a kerület szocialista polgármesterét és Tóth Csabát a körzet országgyűlési képviselőjét is meggyanúsította az ügyészség.

Az atv.hu úgy tudja, hogy a parkolási ügyben szintén gyanúsítottként kihallgatott Fuzik Zsolt, a Fuzik a SIS Parking Kft. egyik vezetője azt vallotta: legalább 250 millió forintot adott át Tóth Csabának. A portál szerint Fuzik ezen vallomása alapján gyanúsíthatták meg a szocialista országgyűlési képviselőt és a polgármestert.

A parkolási cég vezetőjének vallomásából azt atv.hu szerint kiderül az is, hogy Horváth és Tóth FaceTime-on vagy Signalon tartották egymással a kapcsolatot.

Vallomása alapján Fuzik a Parlament kávézójában, a (feltehetőleg országházi) látogatói központban, a Magnet Bank kávézójában találkozott Tóthtal, viszont a pénz átadására „otthon nála”, vagyis Tóth Csaba lakhelyén került sor, rendszerint az esti órákban. Fuzik azt állította: havi szinten 10-11 millió forintot adott át Tóthnak.

Az atv.hu információi szerint Fuzik Zsolt vádalku keretében tett vallomásában Molnár Zsolt MSZP-s képviselő neve is elhangzott. Molnár az atv-nak jelezte, hogy a vele kapcsolatos állításokra ma este az Egyenes beszédben reagál.

(Fotó:MTI/Balogh Zoltán)

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az is a lakásában van.

Megy az ásó vándor útra, egyik kézból a másikba, aki tudja meg ne mondja mondja, merre van az ásó útja.........

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés