Propagandával nevelné át a vidéki választókat Márki-Zay Péter

2022. február 7. 9:59
„Tessék örökbe fogadni egy települést vagy egy fél települést vagy néhány utcát, néhány lépcsőházat” – üzente az ellenzéki aktivistáknak a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

Meglepő nyilatkozatot tett Márki-Zay Péter, hívja fel a figyelmet hétfői cikkében az Origo. A hódmezővásárhelyi polgármester szerint a „valódi híreket”, vagyis a baloldali propagandát úgy kell eljuttatni vidékre, hogy kinyomtatnak egy újságot és azt elviszik egy vidéki településre.

Márki-Zay szerint ez egy nagyszerű lehetőség

Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a félrevezetett emberekhez eljuttassuk az igazságot”

– fogalmazott Márki-Zay (a vidéki magyarokra utalva – a szerk.). „Tessék örökbe fogadni egy települést vagy egy fél települést vagy néhány utcát, néhány lépcsőházat” – üzente az ellenzéki aktivistáknak az Origo által közölt videórészletben.

Baloldali húzás
A miniszterelnök-jelölt által megfogalmazott gondolat a 2018-as baloldali magyarázkodásra rímel. A 2018-as választási vereségét a baloldal a többi között azzal indokolta, hogy „vidéken nincs internet”, az ottani emberek így nem ismerhetik az „igazságot”, ezért vesztett az ellenzék.

Előzmények

Emlékezetes, Márki-Zay Péter korábban a falusi embereket tudatlannak, ostobának nevezte. Több alkalommal is elmondta, hogy eltörölné az Orbán-kormány által megvalósított rezsicsökkentést. Elmondta, hogy szerinte a szüléshez nem kell orvos, elmondta, hogy szülészeteket és sürgősségi ellátásokat zárna be vidéken záratna be, és támogatná a fizetős egészségügyet.

Márki-Zay Péter több társadalmi csoportot megsértett már: a vidékiek mellett az időseket, fogyatékkal élőket, jobboldali szavazókat is. Kijelentései nem maradnak reakció nélkül, legutóbb egy vidéki fórumon egy mozgássérült, rokkantnyugdíjas néni kérte számon Gyurcsány jelöltjét.

Márki-Zay Péter a migráció ellenzőit is szerencsétlen és ostoba emberekként írta le.

A baloldal miniszterelnök-jelöltjének legutóbbi, fent idézett nyilatkozatát az alábbi videóban tekintheti meg:

 

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 154 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valaki nyomtassa ki nekem a Mandinert, hogy tudjam mit lop el a Zórbán! Nincs internetem!

Je suis vidéki, internet nélküli, ostoba, tudatlan, trágyával etetett gomba!

Te vagy az, Péter?
Most már mandiner-nickeket hívsz ki a hóra?

Nem mond hülyeséget MZP! Az uszodában már volt olyan ismerősöm, aki a Nyomtass Te is! című balliberális forrásból idézett, mint hiteles információt. Az ellenzék utcahosszal vezet a közösségi, személyes választói kapcsolatteremtés terén, jóval innovatívabbak a Fidesznél. Ismerőseim szerint már a fővárosi agglomerációs településeken élők postaládái is tele vannak ezzel a kiadvánnyal, miközben a helyi Fidesz szervezetektől legfeljebb e-mailben kapnak száraz, senkit sem érdeklő, semmire sem mozgósító lózungokat.

Mikor ébred fel a Fidesz?

Natyokos, nem tudok mondani, mert itt vidéken nincs internet!!!

Küldené a bolsevik népnevelőket a falvakba, mint a zsidó ötösfogat uralma idején.

Egy véleményen vagyunk, de egy uszodában együtt úsznak eltérő állásponton lévő emberek. Köszönünk egymásnak, néha szót is váltunk, ami szerintem természetes. Érvekkel már nem tudom meggyőzni, képtelen felismerni saját maga és családja érdekeit, a mélybe húzza a családi múltja. Vannak ilyenek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés