Most a fogyatékkal élőkbe szállt bele Márki-Zay Péter

2022. január 24. 07:35

A Gyurcsány elő szájkosaraként meghívott Péterfi Juditnak ezzel semmi gondja nem volt.

2022. január 24. 07:35
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A melegek, a zsidók és a cigányok után most a fogyatékkal élőkbe szállt bele Márki-Zay Péter. Elképesztő, hogy a 21. században egy miniszterelnök-jelölt szitokszóként használja a »fogyatékos« kifejezést. Szégyen ez az ember és az egész baloldali morált megmutatja, hogy Gyurcsány elő szájkosaraként meghívott Péterfi Juditnak ezzel semmi gondja nem volt. A szeretet Magyarországát hazudják miközben mindenkit kirekesztenek, csak magukat imádják. Szégyen.”

Nyitókép: Youtube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemmondom
2022. január 24. 14:45
Nem tudom másnak is feltűnt-e Péterfi Judit erőltetett tegezése Márki irányába. A hölgy alkalmi könyöklései, haverinak tűnő kérdésfeltevései inkább egy celebet idéztek, aki egy elegánsabb bárban egy már befutott sportolóval enyelegve egy szintűnek szeretné láttatni magát.
Mr.Woof
2022. január 24. 11:10
Lássuk mit is mondott valójában MZP (meglepetés: nem azt, amit el szeretnének adni a kormánypárti propagandisták) „Én azt mondtam, hogy Szeged. Nem India, Szeged. Elnézést kérek, de hogyha annyira fogyatékosak szegény fideszes propagandisták, – és a fogyatékos azért nem szerencsés szó, mert a fogyatékosokat szeretjük, a fideszes hazug propagandistákra viszont rendkívüli módon neheztelek – tehát nyilvánvalóan az ő szellemi képességük valószínűleg nincs, nem azt mondom, hogy tökéletes, de semmiképpen nem a szellemi képességükkel van baj. A végtelen aljas gonoszság, ez jellemzi ezt a tolvajtársaságot.”
krildi
2022. január 24. 10:38
Fura, ilyen fajta beszédet. (Állandó átkozódás, mások alpári becsmérlését.) Orbitól még soha nem hallottam. Még a legszélsőségesebb helyzetekben sem. Aki nem bírja a frusztrációt nem való politikusnak.
Lop stop
2022. január 24. 09:57
Ez már a vicc kategóriába tartozik, amibe kötter beleköt.De szerintem se a fogyatékos szó a helyes jelzö erre a fenék nyaló, hazug, aljas, korrupt, végtelen becstelen fidesz propaganda gépezetre,amelynek oszlopos tagja kötter.Természetesen nem hiszem, hogy a KISZ titkár hívők észre veszik hogy ez már azért túlzás, őket talán majd Indiába tudják kezelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!