Így sértegette a vidéki embereket Márki-Zay Péter

2022. február 02. 10:56

A baloldali miniszterelnök-jelölt az egyik videójában arról beszél, hogy „nagyon sok ostoba ember van, aki azt hiszi, hogy a Fidesz bevándorlásellenes”.

2022. február 02. 10:56
null

Cikksorozatában sorra veszi a Mediaworks Hírcentruma Márki-Zay Péter legbotrányosabb kijelentéseit, amikor a nyilvánosság előtt becsmérli a vidékieket. Az egyik december 6-án hangzott el a közösségi oldalán közzétett videóban, ahol arról értekezett, hogy a vidéki emberek tudatlanok, buták. A Gyurcsány Ferenc vezette baloldal miniszterelnök-jelöltje így fogalmazott: „Azokat a döntéseket valakinek meg kell hozni, hogy például migránsszámlálós kampány kell, hiszen hogyha a pesti, belpesti liberálisok érzékenységét venném figyelembe, akkor ezt a választást már most elbuknánk. Ugyanúgy, ahogy '18-ban is elbukták azok, akik nem tartották fontosnak, hogy felvilágosítsák a falusi, egyszerű tudatlan embereket is arról, hogy ki hozza be a migránsokat, ezt a hibát most nem fogjuk elkövetni, akkor sem, ha ez egyes ellenzékieknek nem tetszik”.

Egy másik hétvégi videójában ismét a migráció témakörében Márki-Zay arról beszélt,

hogy migránsokat csak a Fidesz hoz be Magyarországra. És ezt érdemes lenne tudatni, mert még egyszer, nagyon sok ostoba ember van, aki azt hiszi, hogy a Fidesz bevándorlásellenes”.

Az október 23-i Békemenetre a fővárosba érkezőket is tudatlannak minősítette a baloldali miniszterelnök-jelölt. Az ATV Egyenes Beszéd című, október 25-i műsorában azt mondta: „...a Telexnek a videóját ajánlom mindenki figyelmébe, ott azért nemcsak arról van szó, hogy ez nem egy szeretet- és békemenet volt, hanem gyűlölködés, de az is látszik, hogy tényleg vannak olyanok, akiknek fogalmuk sincs róla, hogy hol vannak, buszokkal oda vitték őket, tömeget demonstráltak, a polgármester kipipálhatta a házi feladatát...”

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wadaderika
2022. február 02. 17:28
Olyan hülye fideszesek, jahh, tényleg. Nem tudunk különbséget tenni.... MAKIKA! Mi az Illegális bevándorlást ellenezzük!
erdei nyezega
2022. február 02. 17:28
úgy gyere felénk el kampányolni, mocskos buzi cigány...hogy a szívlapáttal meg leszel csókolva!
Rocktoberi
2022. február 02. 17:05
Ez a jellemtelen majom ha csak kinyitja a száját ömlik belőle a szar. Hogy fulladna bele!
Pitypangocska
2022. február 02. 17:02
Az agyon sértegetett, tudatlan vidéki vásárhelyiek még mindig csápolnak mellette? Egy ország előtt szégyenítette meg őket ezzel a minősítéssel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!