Goebbels is csak kisinas lehetne náluk

2022. január 13. 9:21

Vásárhelyi Mária
Hírklikk
Csak szégyenkeznünk lehet. Interjú.

„– »A baloldal egy dolgot tud, agresszív hangon gyűlöletet kelteni. Abban biztosak lehetnek a magyar emberek, hogy a mi kampányunk nem erről fog szólni« – ezt Hollik István a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója nyilatkozta január 3-án a Hír TV-ben.

– Az ő kampányuk 1998 óta erről szól. Az is bevett módszer náluk, hogy rendszeresen azzal vádolják az ellenfelüket, amit folyamatosan ők követnek el. Annál aljasabb és agresszívebb kampányt, mint amit 1998, de különösen 2010 óta végigéltünk, nehéz kitalálni. Szerintem még Goebbels is csak kisinas lehetne náluk.

– Azt mondják, a kimondott szó tettre sarkall, a verbális agresszió előbb-utóbb tettlegességben végződik. Ön ebből a szempontból milyen kampányra számít?

– Borzalmasra. Már most is borzalmas a hangulat, különösen a fővárosban meg a nagyvárosokban. Csupa agresszív, rosszkedvű, szomorú ember ordítozik, veszekszik egymással. Abban a rémes helyzetben, amit ez a járvány okoz a mindennapokban, a hatalom ahelyett, hogy az emberek életét egy kicsit komfortosabbá, nyugodtabbá tenné, valami örömet szerezne nekik ebben a rettenetes szürkeségben, egyfolytában hergeli őket. Én szörnyű kampányra számítok. A Fidesz – jól láthatóan – semmitől sem riad vissza. Ami most számomra a legeklatánsabb példa, ami leginkább szemlélteti ezt, hogy képesek voltak a tömeggyilkos kazah rendszer mellett kiállni, és szolidaritást nyilvánítani mellette. Ez tényleg a magyar történelem legsötétebb időszakait idézi föl. Kiállni egy olyan elnök mellett, mint Nurszultán Nazarbajev, akiről az ország városainak a fele van elnevezve, vagy a helyette »színre lépő« Kaszim-Zsomart Tokajev mellett, aki halomra löveti a tüntetőket, akik azért tüntetnek, mert felemelték az üzemanyag árát, és iszonyatosan nyomorúságos körülmények között élnek, úgy gondolom, ennél nagyobb bűnt nem nagyon követhet el egy kormány a nemzetközi politikában.

– Különösen azután érdekes ez, hogy a Fidesz mekkora balhét csinált, miután Magyarországon 2006-ban megtámadták a Parlamentet.

– Miután ők megtámadták a Parlamentet, fosztogattak és autókat gyújtottak föl, rettegésben tartották a belváros lakosságát. Egyébként, ha itt sor kerülne valami ilyesmire, nyilván ugyanúgy járnának el, mint Tokajev. Én úgy gondolom, hogy ez a mostani kiállás mellette olyan szégyen, ami mindannyiunkra rávetül, magánemberként hiába ítélem el én mélységesen. Magyarország nemzetközi megítélése időtlen idők óta nem volt olyan rossz a demokratikus világban, mint most. Csak szégyenkeznünk lehet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 121 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt azért nem értem. Antiszemita kijelentéseket még burkoltan sem
lehet tenni, de fasisztázni nyíltan, direktbe lehet? Nincs erre valami
olyan szabályozás, ami Mariskából törvénytisztelő állampolgárt csinál?

Mariskának:
Várhatóan győznek a kormánypártok és az ellenzék tombolni fog. Ezt többször kifejtették, akár még a 2018-as választások előtt is.
Az ellenzék feladata az lesz, hogy fogja vissza a szavazóit.

Az igazi Goebbels tanítványokat keresd, s megtalálod az egész ellenzéki pártelitben, szellemi háttér nehéztüzérségben, médiában, a balliberális celebek világában.

Szia!:-)
Legyen is jó sok dolguk. Sajnos úgy érzem, nem fogják visszatartani azokat, akik majdant akarnak.

Így van:
„Az ördög az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja.” (János 8,44)

Jó, de ehhez a goebbelsezéshez már 2000 környékén eljutottatok.
Onnan már nem nagyon tudjátok ezt továbbtekerni...

Minden aljas, rágalmazó megmondóembert mozgósít a baloldal.
Mariska nénit nem is kell, mozgósítja őt az irántunk érzett gyűlölet.
Amiket ír, minden mondata pont rájuk jellemző.

Helló! Mindenre számítani lehet. Rágalmazásokra, fake news terjesztésekre stb.
Nagyon észnél kell lennünk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés