Márki -Zaynak nincs olyan megszólalása, ami ne sértene meg társadalmi csoportokat

2022. január 13. 8:06

Kötter Tamás
Facebook
Vegyük komolyan a veszélyt!

„Vegyük komolyan! Márki -Zaynak nincs olyan megszólalása ami ne sértene meg társadalmi csoportokat vagy ne gondolkodtatná el a jóérzésű embereket a baloldal miniszterelnök-jelöltjének kormányzóképességét illetően.

Vegyük komolyan mert ez az ember, háta mögött a hatalomba visszalopakodó Gyurcsány - Apró klánnal egy országot, egészen pontosan Magyarországot akarja vezetni! Vegyük komolyan, mert ha ne adj isten hatalomra kerülne, komoly befolyása lenne arra, hogy miként alakul az életünk.

Vegyük komolyan, mert a 2002-2010 közötti kudarcos időszak leszerepelt figurái, Gyurcsánytól, Király Julián, Draskovicson át Bajnai és a »városházi cápákig« mindenki visszatérne a hatalomba. Vegyük komolyan mert a kritikátlan nyugatimádata miatt a magyar érdekek helyett külföldi érdekeket szolgálna

Vegyük komolyan, mert hasonlóan Gyurcsányhoz ő is neoliberális gazdaságpolitikát folytatna vagyis minden állami javat privatizálna. Vegyük komolyan, mert globalista társadalomfilozófiát vall, híve a nyílt társadalomnak, s mint ilyen az LMBTQ lobbit az óvodákba, az illegális bevándorlókat az országba engedné be. Vegyük komolyan a veszélyt!”

Nyitókép: TikTok

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés