Századvég: Márki-Zay politikáját Soros György és a globalista erők érdekeinek kiszolgálása határozza meg

2022. január 8. 7:56
A Századvég szerint többek között a bevándorlás és az LMBTQ-lobbi nyílt támogatásában, valamint a rezsicsökkentés elleni harcban is tetten érhető a Márki-Zay Péter és Soros György közti egyetértés.

A Századvég friss elemzése szerint kijelenthető, hogy az a politika, amit Márki-Zay képvisel, Soros György és a nemzetközi globalista erők érdekeit kívánja szolgálni. A bevándorlás és az LMBTQ-lobbi nyílt támogatása, a rezsicsökkentés elleni harc, valamint a minimálbér eltörlésének kívánalma mind meghatározott célt szolgálnak – a nemzetközi baloldali hálózat politikai és pénzügyi támogatásának megszerzését – írják. 

Emlékeztetnek, hogy Márki-Zay Péter már korábban is több alkalommal hangot adott bevándorláspárti álláspontjának, példaként említve 2018-as megszólalását:

az a fontos, hogy egy befogadó, szeretetteljes társadalom legyünk”.

2019-ben ezt egy még határozottabb állásfoglalás követte, melyben már úgy fogalmazott, hogy „összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorolt a nagyszámú, egy időben történő bevándorlás egy adott térség gazdasági fejlődésére”. 

A Századvég azt is írja: a balliberális fősodorhoz igazodó kommunikáció, valamint a Soros György melletti nyílt kiállás tudatos stratégia mentén szerveződött. Ennek fényében Márki-Zay Péter is igénybe vette a „hazai baloldalon már szokássá vált” brüsszeli körutak politikai eszközét, annak érdekében, hogy a nemzetközi baloldali hálózat vezető szereplőivel tárgyalhasson. Így találkozott többek között Verá Jourovával, Manfred Weberrel, Donald Tuskkal – akik rendszeresen támadják és kritizálják Magyarországot. 

A Századveg teljes írását ide kattintva olvashatja el.

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megértelek, az Amerikában kiképzett globalista Márki Zayt nem tudtátok eladni úgy, mint nemzeti konzervatívot. Így most mellette szóló érvek helyett leszólod azokat, akik erre rávilágítanak.

Mit osztott ki MZP? Akkor nézd azt, hogy itt, a kommentelők, vagy időnként az összefogás részéről miket osztanak ki neki. Azért kellett kirendelni mellé egy óvónénit, mert össze-vissza beszélt, fűt, fát összehordott. Ezt tanították neki Amerikában, csak ott nem tudták, hogy ez itt nem megy.

A bevándorlás és az illegális bevándorlás pedig nem ugyanaz, még akkor sem, ha nyugaton, meg Márki Zay oldalán ezt így tekintik.

Mintha csak a szeretetbajnok György barát mondta volna:

"fontos, hogy egy befogadó, szeretetteljes társadalom legyünk”.

"...pozitív a nagyszámú bevándorlás egy adott térség gazdasági fejlődésére”. "
Mindkettőn érződik Soros forró szeretetteljes szele, jobban mondva: bűze.

Ez a poszt egy szánalmas próbálkozás. Bőven van az ellenzéknél probléma, azzal kellene foglalkozni. Így csak ellődözitek a készletet és nem jut a fajsúlyos esetekre. Tudnotok kell hol kell megállni. Mondanak majd ők ennél sokkal felháborítóbbakat, tartogassátok arra a töltényeket.

A teljes helyreigazítás így szólt 2001-ben:

„A csütörtöki tudósításban közölttel szemben Orbán Viktor az üzleti ebéden kérdésre válaszolva a következőt mondta: "Hogyha fent akarjuk tartani a gyors gazdasági növekedést Magyarországon, ehhez 10 millió magyar nem elég, a soron következő néhány évben be kell fogadnunk néhány millió embert munkaerőként a szomszédos országokból. Több mint 4 millió magyar él a határokon túl, fontos, hogy olyan országot teremtsünk, amely vonzó a régióban."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés