Az orosz és kínai készítmények engedélyezésének felelőseit is meg fogjuk találni

2022. január 8. 17:40

Hadházy Ákos
Faebook
Egészen szánalmas volt tegnap, amikor a Népegészségügyi Központ rágalmazástól beszélt, mert Müller Cecília képét tettem a gyalázatos engedélyezési eljárásról szóló posztomba.

„Ha egy buszsofőr százhússzal átszáguld tíz piroson, miközben mögötte ül 40 utas, elítélik foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetésért. A magyar egészségügyi irányítás pontosan ennyire szegte meg a szakmája legalapvetőbb, írott szabályait az orosz és kínai készítmények engedélyezésekor. A sofőrt börtönbe zárnák, ha ilyet tenne, még akkor is, ha csodával határos módon megússza a balesetet. A súlyos szakértői aggályok ellenére, a legalapvetőbb dokumentáció nélküli engedélyezés felelőseit is meg fogjuk találni, hiszen ők nem 40, hanem több százezer ember életét veszélyeztették.

Valami egészen szánalmas volt tegnap, amikor a Népegészségügyi Központ rágalmazástól beszélt csak azért, mert Müller Cecília képét tettem a gyalázatos engedélyezési eljárásról szóló posztomba. Nyilván kezdik érezni az ügy súlyát, talán abban bíztak, hogy titokban tudja tartani a kormány a részleteket. Természetesen majd a jogi eljárásnak lesz a feladata a valódi felelősök megtalálása, akik valószínűleg nem azok lesznek, akik a papírokat aláírták és akik a szabályok szerint a folyamat részei. De a Tisztifőorvos felelőssége papíron sem elhanyagolható. Már csak az NNK honlapján található Működési Szabályzat szerint is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 188 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hazug pondró féreg.

Senki, híres orvosok, WHO sem tud semmi biztosat a Coronaról, oltásokról csak ez a Lófa doktor hadakozik itt a hozzá nem értésével!
Szánalom.
A választóit sem irigylem.

Orvos barátaink tanácsára a kínai és az orosz vakcinákat kértük, s kaptuk meg. Köszönjük szépen, jól vagyunk. A családban gondok vannak a más vakcinákat - Pfizer, Astra Zeneca- felvettek esetében.

Az ilyen férgeket el kell taposni.

Hadsenkiházy berosál, ha a céltábla visszalő.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés